Haberler

Hakeme Saldıran Taraftarın Ayakkabıları, Reklam Konusu Oldu

Güncelleme:

Hakem Volkan Bayarslan'a saldıran O.M'nin ayakkabıları, sosyal medyada reklam konusu oldu. Verilen ilanda "10 metreden atladı, yırtılmadı." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin gündemini sarsan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Volkan Bayarslan'a tribünden atlayarak saldıran gencin giydikleri kıyafetler bile fırsatçıların gözdesi oldu.

Avni Aker'da yaklaşık 10 metre olduğu belirtilen kale arkası tribünden sahaya atlayıp hakeme saldıran gencin giydiği marka ayakkabılar sosyal paylaşım sitelerinde satışa çıkarıldı. O.M isimli gencin oldukça yüksek duvardan atlamasına rağmen ayakta kalmasını sağladığı belirtilen ayakkabılar ve olay anında üzerinde bulunan kıyafetler alıcılarını bekliyor.

SOSYAL MEDYA İKİYE AYRILDI

Sosyal paylaşım sitesinde verilen ilanın altına yapılan yorumlarda bir kesim 'fırsatçılığın bu kadarı olmaz' şeklinde tepkilerini belirtirken bir diğer kesim ise fikrin ticari başarı olduğunu savunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

utanmadan kina yakacaksiniz yüzsüzler:

bidahakine bicaklarsa suclu medya ona gaz verenler

21
0
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

TAM SALAK BUNLAR YAV

12
0
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASI BU OLAYLARI TETİKLEMEKTEDİR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ. .

1
2
yanıtYanıtla
TolgaHan:

Fener kadar kafanıza taş düssün, şikeyse bjk te yargılandı davası görüldü, yıllarca Gs şike yaptı sesiniz bile çıkmadı nedir bu fenerde ki kuyruk acınız

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title