Haberler

Hakem ve Gözlemcilere Seminer

Balıkesir futbol hakemleri ve gözlemcilerinin şubat ayı semineri gerçekleşti.

Balıkesir futbol hakemleri ve gözlemcilerinin şubat ayı semineri gerçekleşti.

Balıkesir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleşen aylık seminerde ilk konuşmayı Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz yaptı. Balıkesir bölgesinde görevli bulunan 120 hakeme, son olarak Balıkesir'de düzenlenen "Aday Futbol Hakemi" kursu ile 162 aday hakemin daha katıldığına dikkati çeken Durmaz, bu hakemlerden, belgeleri ve sağlık raporlarını tamamlayan 70'inin Futbol Federasyonu'ndan onaylarının geldiğini vurguladı.

Durmaz, "Bu aday hakemlere görev vermeye başladık. Başarılı olanlar, görev almayı sürdürecekler. Diğer aday hakemler de, belgelerini tamamlamaları ve federasyondan onaylarının gelmesiyle görev almaya başlayabilecekler. Bu aday hakemlerimize çok iyi çalışarak, kendilerini geliştirmelerini, maçlarının olmadığı haftalarda da özellikle deneyimli hakemlerin maçlarına giderek, onları izlemelerini öneriyorum."

Ardından, şubat ayı semineri de il eğitimcisi Aytekin Durmaz tarafından verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title