Haberler

Hakem Özkahya'dan Polis Gününde Futbol Şov

Fıfa kokartlı hakem Halis Özkahya, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169.yıldönümü nedeniyle Yalova Emniyet Müdürlüğü personeli ile hakemler arasındaki futbol karşılaşmasında forma giydi.

Fıfa kokartlı hakem Halis Özkahya, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169.yıldönümü nedeniyle Yalova Emniyet Müdürlüğü personeli ile hakemler arasındaki futbol karşılaşmasında forma giydi.  Özkahya oynadığı futbolla büyük alkış alırken güzel futbolunu bir golle süslemesini bildi.

Yalova bölgesi FIFA kokartlı hakemi Halis Özkahya, bu kez bir futbol müsabakasını yönetmedi ve bu kez kendisi futbolcu olarak yeşil sahada ter döktü. Yalova Atatürk Stadyumu'nda polislerle hakemler arasında oynanan karşılaşmada oynayan Halis Özkahya, performansıyla alkış topladı. Maç öncesindeki seremonide iki takım oyuncuları birbirlerine çiçek verdi. Normal süresi 2-2 biten mücadelede penaltı atışlarına geçildi. Polisler, hakemleri 6-5 mağlup etti.

SG (CE) - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği Halis Özkahya Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title