Haberler

Hakem Abitoğlu'nun Penaltı Kararı Maça Damga Vurdu

Güncelleme:

Beşiktaş - Bursaspor maçı hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, maçın son dakikasında verdiği penaltı kararıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın son dakikasında verilen penaltı kararı büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Bursaspor'un 90. dakikada Ozan Tufan'la 1-1 eşitliği yakalamasının ardından 90+3'te Demba Ba'nın ceza alanı içerisinde yerde kalması sonrasında maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun penaltı noktasını göstererek Şener Özbayraklı'ya kırmızı kart vermesi büyük ses getirdi.

"BEŞİKTAŞ 2-1 ÖNDE OLSA..."

Sosyal medyada maçı değerlendiren futbolseverlerler bazıları Abitoğlu'nun kararının yanlış olduğunu söylerken, kimisi de kararın doğru olduğunu savundu.

NTVSpor'da maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş 2-1 önde olsa hakem bu pozisyona penaltı çalmazdı" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (62)

Gakkoş23mobilWeb@haberler.com:

Adam kendini resmen yere atıyor balıklıyarak hem de resmen penaltıyı almış hakkınla kazanacaksa kazansın bunlar yakışmıyor.

13
28
yanıtYanıtla
lidere saygiMobil-ANDROID:

besiktas maci cok fazla haketti zaten penalti olayina gelince agir bi karar gorunsede adam dirsek mudahale ediyo dogru karar fenerbahce bu tip cok penalti atti

21
18
yanıtYanıtla
BURSALI:

penaltı kararı yanlıştı

21
14
yanıtYanıtla
ahmet:

bazı mallar penaltının peşinde ancak beşiktaşlı futbolcunun göysüne uçan tekme atan bursalı futbolcunun atılmaması hiç konuşulmuyor.

22
13
yanıtYanıtla
cilgin bjkMobil-ANDROID:

pu penalti degildir diyen futboldan anlamadigi kesin peki fernandayonun posiz yonu resmem adami öldurmek ve sari kart veriliyo utanin ya utani direk kirmizi ve 4 mac ceza

18
16
yanıtYanıtla
MtMobil-IOS:

Doğru karar hakemi tebrik ediyoruz

15
18
yanıtYanıtla
kartal35Mobil-ANDROID:

hakem %100 doğru karar verdi.

11
22
yanıtYanıtla
MardinliMobil-IOS:

Bu pozisyona penaltı demeyen sadece fenerlidir !! Hedef bi milyon penaltı şikeci fb şikeci rıdvan

8
25
yanıtYanıtla
emre Mobil-ANDROID:

yazık oldu bursaya bedava penaltı vermiş

14
18
yanıtYanıtla
1907fbMobil-ANDROID:

eziktas 1903 lu kardesim.. onunuzden yiyin lutfen.. penaltinin nasil hakemin hediyesi oldugu ortada.. tartismaya gerek bile yok.. fakat bu hatalar tum 3 buyuklere yapiliyor.. olan haribim anadolu takimlarina oluyor.. bu yuzdn bosuna fenere sallama siz farkli bi halt degilsiniz gs da oyle.. objektif bakip bunu kabullenelim..

15
15
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title