Haberler

Hakan Yılmaz: Hande Zor Bir Dönem Geçiriyor

Güncelleme:

Tiyatro oyunu için Mall of İstanbul sahnesinde olan Hande Subaşı, kapıda haberciler olduğunu öğrenince oyun arkadaşı Hakan Yılmaz'dan açıklama yapmasını istedi.

"Yetersiz Bakiye" adlı oyunda birlikte rol alan Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, önceki akşam Mall of İstanbul sahnesindeydi. Can Tursan'la boşanma davasının ilk duruşması geçtiğimiz günlerde görülen Subaşı, kapıda haberciler olduğunu duyunca Yılmaz'dan açıklama yapmasını istedi.

''ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR''

Boşanma davası önümüzdeki aya ertelenen Hande Subaşı, basının konuyla ilgili sorularından kaçmak için tiyatroya koruma görevlileri eşliğinde yangın çıkışından girdi. Muhabirlerin oyun bitimine kadar oradan ayrılmaması üzerine de rol arkadaşı Hakan Yılmaz'dan kendisi adına bir açıklama yapmasını istedi. Kulisten yalnız çıkan Yılmaz, "Hande bu aralar çok zor günler geçiriyor." dedi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşıyla Duru Tiyatro'dan birlikte çıkarken görüntülenmesiyle ilgili sorular karşısında ise şunları söyledi:

''AÇIKLAMA YAPMAMI KENDİSİ RİCA ETTİ''

"Hande ile buradan da birlikte çıkabiliriz, sonuçta aynı oyundayız. Hande Hanım da evli, ben de evliyim. İki kızım var, eşimi ve ailemi seviyorum. Bildiğiniz gibi Hande Hanım sıkıntılı günler yaşıyor, buraya gelip açıklama yapmamı da kendisi rica etti. 'Ben çıkarsam ağzımdan saçma sapan sözler çıkar, moralim bozulur' dedi. Biz arkadaşız, yarın öbür gün yemekte de görebilirsiniz."

DAVA MART SONUNA ERTELENDİ

Anlaşmalı boşanma kararı alan Hande Subaşı-Can Tursan çifti, geçen haftaki duruşmada karar değiştirdi ve sorunlarını çözmek için hakimden ek süre talep etti. Dava mart sonuna ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Subaşı Hakan Yılmaz İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (2)

tcMobil-ANDROID:

haberin içinde 4 sefer aynı kelimeyi yazmış durmusunuz abi okuyanlar salak değil 1 defa YAZIN sayın yetkililer size söylüyorum...

7
0
yanıtYanıtla
As:

Açıklama yapmadığı sürece gündemde kalır, ilgi çekmek için yapılıyor olabilir

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title