Haberler

Hakan Ural: Babam Annemin Cenazesine Gelmedi

Güncelleme:

Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatan Hakan Ural, "Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum" dedi.

Uzun bir aradan sonra 'Kehribar' dizisiyle ekranlara dönen Hakan Ural, bir televizyon programına konuk oldu. Ural, özel hayatına dair merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Hakan Ural'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Sibel'i annemin cenaze töreninde gördüm. Sibel asla ekranda göründüğü kadar kilolu değil, ama albüm kapağındaki kadar zayıf da değil. Sonuçta 3 çocuk annesi. Görsel bir sanat yapıyorsun, fotoğraflara da dikkat etmek lazım. Sibel'e şarkı konularında ne dediysem hep tutmuştur. Bana sorsa ben ona zaten söylerim.

"BEN SİNİRLİ BİR ADAMIM"

Zara'yı koy 24 saat dinlerim. Sibel'i zaten hiç konuşmayalım. Bir şarkı aynı olur anlarım, 7 şarkının aynı olmasını hiç duymadım. Bu çok ayıp bir şey.

Ben sinirli bir adamım. Sosyal medyayı ani bir kararla kapadım. Bana biri tersten baksa 'niye bakıyorsun' derim. Instagram kullanıyorum sadece. Biz sanatçıyız, çocuğumu kılığı kıyafetiyle eleştirirsin anlarım. Ama farklı bir boyuta geldiği zaman tepkimi veririm.

"ÇOCUKLARIMDAN MEMNUNUM"

Çocuklarımdan çok memnunum. Engincan çok kibar bir çocuktur. Çocuklarıma 'Magazin muhabirlerine tepki vermeyin, eve ekmek parası götürüyorlar. Bu haberlerden ekmek yiyorlar' diyorum.

"ANNEMİ EN SON YOĞUN BAKIMDA GÖRDÜM"

Herkes sevdiklerini bir şekilde toprağa veriyor. Annemi kaybettim çok taze her şey. Annemi en son yoğun bakımda gördüm. Annem bize hep 'kopmayın' derdi. Son bir ay önce 'birbirinizi bırakmayın' dedi.Empati yapmayı çok seven bir insanım. Annem rahmetli olmadan önce de anneler günü, babalar günü, sevgililer günü olayına karşıydım. Milyonlarca insanın annesi hayatını kaybetmiş... Her gün şehitlerimiz oluyor. Bazen diziyle alakalı fotoğraf atıyorum sonra rahatsızlık hissediyorum. Evlat kaybetmek ne demek yahu? Bizim ülkemizde 30 yıldır anneler 20 yaşındaki evlatlarını toprağa veriyor. Dualar ediliyor evlerde. Empati yapalım.

"BABAM ANNEMİN CENAZESİNDE YOKTU"

Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum. Babam beni kabul etmemişti. Allah bana öyle bir silüet vermiş ki, sokakta görenler 'oğlum buradan geçti' der.

"HER ŞEYDEN MEMNUNUM"

Ben hayatımdan, çocuklarımdan her şeyden memnunum. Biz hiçbir zaman çok iyi baba-oğul olamadık. Beni büyüten adam 5 yaşında almış. Beni öz çocuğu gibi korumuş kollamış. Selçuk Ural'dan bahsedince ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum. Ortada beni büyüten bir adam var, kocaman bir aile var.

İbrahim Tatlıses'e helal olsun. Ama aralarında bir baba-kız ilişkisi olması zor. Bardak kırıldıktan sonra olmuyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Ural Hakan Ural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title