Haberler

Hakan Ünsal: Galatasaray, Güray Vural'la Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sarı-kırmızılı kulübün Güray Vural transferini bitirmek üzere olduğunu söyledi.

Eski futbolcu Hakan Ünsal, Galatasaray taraftarına transfer müjdesi verdi! TRT Spor'da yorumculuk yapan Hakan Ünsal, sarı-kırmızılıların Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı renklerine bağlamak üzere olduğunu belirtti.

"GÜRAY BİTMEZ ÜZERE"

"Akhisarlı Güray Vural bitmek üzere" diyen Hakan Ünsal, Oumar Niasse'nin de satın alma opsiyonu ile kiralanacağını düşündüğünü ifade etti. Geçtiğimiz sezon 36 resmi karşılaşmada forma giyen Güray Vural, 3 gol atıp 5 de asist yaptı.

GÜRAY VURAL KİMDİR ?

Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıktan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı. Süper Lig'de 7 Mart 2010'da oynanan Manisapor maçının 8. dakikasında ayağının kırılması sonucu oyundan çıkan Güray, tam 1.5 yıl futboldan uzak kaldı. TFF 1. Lig'de 9 Eylül 2011'de oynanan Göztepe maçıyla tekrar sahalara dönüş yaptı. Güray, 2012 yılında Akhisar'a transfer oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Galatasaray Hakan Ünsal Güray Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

Kadir Baran:

Hayaller Podolski . Hayatlar Güray Vural . =)

14
1
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

GS BUNU ÇOK MU ARAMIŞ

11
3
yanıtYanıtla
gs limobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Galatasaray akhisarin butun futbolculari aldi.seneye bunlar mi samp ligi oynayacak.yazik ya

13
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaaaantalya:

adam kendini hala akhisar hocası zannedıyor. .

12
0
yanıtYanıtla
HdpmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu gidişle gs yı kimse tutamaz transferlere bak dünya yıldızları

9
2
yanıtYanıtla
uAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akhisarı toplu satın alsak keşke daha ucuza gelir

10
0
yanıtYanıtla
HAKAN YILMAZ:

güray bence tellesten daha diri ve kuvvetli telles sol tarafta defansif anlamda çok kötü. .

7
3
yanıtYanıtla
APTAL KAFAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Wayyy bee transferebak tam 4 yildiz Haaaaaaahahahahaha

10
0
yanıtYanıtla
TürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Büyük bir umutla bekliyorduk

8
0
yanıtYanıtla
alican:

anlamadınızmı hala, bunlar hatır için alınan futbolcular. hamza hoca bunlara söz vermişti, ligde galatasaray maçında kıyak yaptılar diye. galatasarayda onlara kıyak yaptı.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title