Haberler

Hakan Taşıyan ve Dilber Ay'dan Müslüm Gürses'e Ziyaret

Haber- Kamera.Sanatçı Müslüm Gürses'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü hastaneye sanatçı dostları akın etmeyi sürdürüyor.

Haber- Kamera: Arzu KAYA İstanbul DHA

Sanatçı Müslüm Gürses'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü hastaneye sanatçı dostları akın etmeyi sürdürüyor. Bugün de Hakan Taşıyan ve Dilber Ay ziyaret için hastaneye geldi. Yaklaşık 2 saat hastanede kalan sanatçı Hakan Taşıyan ve Dilberay ziyaret sonunda açıklamalarda bulundu. Taşıyan dualarının Müslüm Gürses ile olduğunu söyleyerek, 'Allah Gürses'in sevenlerine sabır versin. Allah gönlümüze sabır versin, ailesine sabır versin. İnşallah dualarımızı esirgemeyelim" dedi. Gürses'in bilincinin açık olmadığını belirten Dilber Ay ise, 'Beyni çalışıyor, kalbi çalışıyor. Eli kolu oynuyor. Allah onu sevenlerine, bize bağışlasın. Müslüm Baba burada bir çınar gibi yatıyor. Allah bu çınarı sevenlerine nasip etsin. Bir şey demeye artık dilim varmıyor. Benim Müslüm Baba ile çok anım var, o benim kardeşim. Uyanırsa onun yanında size her şeyi açıklayacağım. Allah bize bağışlasın" diye konuştu.

Müslüm Gürses'in şehir dışından gelen sevenleri ise 2 gündür hastane kapısından ayrılmadıklarını belirterek dualarının onunla olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Taşıyan Müslüm Gürses Dilber Ay İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title