Haberler

Hakan Kutlu'nun Kayserispor Karnesi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 26 resmi maçta 7 galibiyet gördü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 26 resmi maçta 7 galibiyet gördü.

Geçen sezon teknik direktör Tolunay Kafkas'ın istifasının ardından ligin 25. haftasında sarı-kırmızılı takımın başına geçen 44 yaşındaki teknik adam, yaklaşık 9 ay görev yaptı.

Ligde geçen sezonun bitimine 10 hafta kala sıkıntılı konumda devraldığı Kayseri temsilcisi ile çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan Kutlu, takımının ligde kalmasına katkı sağladı.

Sarı-kırmızılı camia ve taraftarların sevgisini kazanan Kutlu, bu sezon ise takımıyla istediği sonuçları alamadı. Sezona sahasındaki Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Kutlu yönetimindeki Kayserispor, ligde 13 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 9 puan toplayarak 17. sırada kaldı.

Kayseri ekibi, Kutlu yönetiminde bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 maçı da kazandı.

Kayserispor'un başında son iki sezonda lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 karşılaşmaya çıkan Kutlu, bu maçların 7'sinden galibiyet, 8'inden beraberlik, 11'inden de mağlubiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, Kutlu yönetiminde ligde 23 maçta sadece 4 kez kazandı.

Daha önce de istifa kararı almıştı

Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda takımının Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından da istifa kararı almış, kulüp başkanı Recep Mamur ile görüşmesi sonrasında görevine devam etmişti.

Osmanlıspor maçının ardından Kutlu yönetimindeki Kayserispor, Gençlerbirliği'ne 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 ve son olarak Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Kaynak: AA / Spor

Tolunay Kafkas Kayserispor Hakan Kutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title