Haberler

Hakan Kahtalı: "Halkımız, İstikrardan Yana Olacak"

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Kaynarca mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Kaynarca mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kaynarca'da düzenlenen mahalle toplantısına, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı.

Kaynarca mahallesinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, "7 Haziran seçimlerinde siz tarihi bir tercihte bulunacaksınız. Hak, batıl mücadelesinde tavır almak için, mazlumların, mahrumların, yetimlerin, yoksulların sesinin gür çıkması için bugüne kadar ezilen, dışlanan, ezilen insanların gür sesini dile getirebilmeniz için 7 Haziran'da önemli bir tercihte bulunacaksınız. Laf üretmiyoruz, laf üretmeyi marifet sanarak milletin önüne sunmuyoruz, kendimizi cesur ilan etmiyoruz. Haktan yana sizden yana tavır alarak cesur oluyoruz. Biz de hile, milleti kandırma diye bir şey asla yok" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, 12 yıldır AK Parti hükümetleri döneminde yapılanların ortada olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bize bu yetkileri verin diyenlere hedefiniz nedir diye sorulduğunda, hedefimiz yüzde otuz beş diyor. Yüzde 35 alsalar dahi bu adamlar tek başlarına iktidar olamıyor. Ama koalisyon yaparız düşüncesiyle iktidar olmaya çalışıyorlar. Bu halk koalisyon dönemlerini iyi biliyor, bu ülkeyi nasıl batırdıklarını millet çok iyi hatırlıyor. Millet istikrarı gördü ve istikrardan yana olacak. 7 Haziran için yola çıktık. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle dimdik, alnı açık karşınızda olacağız." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hakan kahtalı Ak Parti Kaynarca Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title