Haberler

Hakan Çalhanoğlu'ndan Barcelona'ya Ret

Güncelleme:

Katalan basını, Avrupa devlerinin hedefindeki Türk yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun, Manchester United'dan gelen teklifi daha sıcak bulduğu için Barcelona'yı geri çevirdiğini yazdı.

İspanyol ve İngiliz basını, Bayer Leverkusen'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun, Manchester United'dan gelen transfere çok sıcak baktığını yazarken, milli futbolcunun bu nedenle Barcelona'dan gelen teklifi reddettiğini iddia etti.

40 MİLYON EURO

Leverkusen CEO'su Michael Schade, daha önce yaptığı açıklamada, Hakan Çalhanoğlu için çok büyük teklifler aldıklarını ancak sözleşmede yer alan 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin başarılı futbolcu için kabul edilecek tek teklif olduğunu belirtmişti.

FRANSA'DA BOY GÖSTERECEK

Frikikleri, pasları, golleri ve çalımlarıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Hakan Çalhanoğlu, A Milli Futbol Takımımız'ın formasıyla EURO 2016'da boy gösterecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

hasan basri:

kimnederse desin hakan bir firikik ustasi kimse kusura bakmasin sakin yoksa almanya liginde elinde becerisi olmayani hele birde türkse asla kadroya koymazlar bunlar bizimkiler burda almandan daha basarili olmak zorundalar yoksa kadroya girme sansi sifir, bu nlarin yaptigi isde bu almanlarin gicik millet

2
1
yanıtYanıtla
TANJU:

MİLLİ MAÇTA ATTIĞI GOL KURTARDI . . ALDIĞI BÜTÜN TOPLARI KAPTIRDI. . YALAN MI

2
0
yanıtYanıtla
ANTIKAYYUM:

Hakan seninle iftihar ediyoruz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title