Haberler

Hakan Çalhanoğlu'na Memleketinde Yoğun İlgi

Memelketi Bayburt’ta bir taraftar grubuna ait lokalin açılışını yapan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’na yoğun ilgiyle karşılandı.

Memelketi Bayburt'ta bir taraftar grubuna ait lokalin açılışını yapan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'na yoğun ilgiyle karşılandı.

1 Haziran'da toplanacak olan milli takım kampı öncesinde kısa süreli tatilini memleketi Bayburt'ta geçirmeye karar veren Bayer Leverkusen'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, kardeşi Muhammed Çalhanoğlu ve baba Hüseyin Çalhanoğlu, Bayburt Grup İl Özel İdare Spor taraftar grubu 'Kurukafalar' taraftar lokalinin açılışını yaptı.

Yüzlerce kişinin saatler öncesinden lokal önünde toplandığı açılışa taraftarların meşaleler eşliğinde attığı 'Bayburt sizlerle gurur duyuyor' tezahüratları ile giren Çalhanoğlu ailesi, davul zurna ile uzun süre bar oynadı. Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'nin yoğunluktan trafiğe kapatıldığı açılışta yüzlerce taraftar hem Çalhanoğlu ile bar oynadı hem de fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

Çalhanoğlu Ailesi, daha sonra Kurukafalar Taraftar Grubu Lideri Mustafa Akbaş'la birlikte lokalin açılış kurdelesini kesti.

Kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan taraftar grubu üyelerine teşekkür eden Hakan Çalhanoğlu, "Öncelikle beni burada yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Açıkçası açılışta böyle bir coşku beklemiyordum. Gerçekten çok sevindirdiniz beni. Kurukafaları ben de takip ediyorum. İnşallah daha güzel işlere imza atarlar. Ben de elimden geldiğince Bayburt'u tanıtmaya çalışıyorum. Kimseyi utandırmadan bunu yapmaya çalışıyorum. Lokaliniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel günler geçirirsiniz" diye konuştu - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayburt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title