Haberler

Hakan Bayrakçı, Erdoğan'ı Zorlayacak 4 İsmi Açıkladı

Güncelleme:

Köşk seçimlerini yorumlayan SONAR Başkanı Bayrakçı; İlhan Kesici, Süleyman Demirel, Hüsamettin Cindoruk ve Saadettin Tantan isimlerine dikkat çekti.

Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan'ın aday olması durumunda onu zorlayabilecek 4 isim sıraladı. Bayrakçı'ya göre; İlhan Kesici, Süleyman Demirel, Hüsamettin Cindoruk ve Saadettin Tantan'ın aday olması durumunda Erdoğan'ı zorlayacağını belirtti.

"İKİSİNİN TOPLAMI BİR AKP EDİYOR"

Yerel seçimde muhalefetin oy toplamının iktidarı yakaladığını ifade eden Hakan Bayrakçı bunun Cumhurbaşkanlığı seçimi için de önemli bir gösterge olduğuna dikkat çekiyor. 2011 genel seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 50, CHP'nin yüzde 26, MHP ise yüzde 13 oy aldığını hatırlatan Bayrakçı "İkisinin toplamı AKP etmiyordu. Şimdi ikisinin toplamı AKP ediyor. Bu önemli" dedi.

"AKP ADAYI KAZANAMAZSA..."

Muhalefetin anlamının iktidar karşıtı olduğunu dile getiren Bayrakçı iktidarın yüzde 43 oranında oy aldığı bir durumda muhalefetin yüzde 57 oy almış olmasını "Bunlar muhalifse muhaliftir. Cumhurbaşkanlığı'nın birinci turunda AKP adayı kazanamazsa o zaman ikinci turda tüm muhalifler AKP karşısında da yer alabilir" diye yorumluyor.

ERDOĞAN'I ZORLAYACAK 4 İSİM

Bayrakçı kendisine göre Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a karşı şansı olabilecek adayları da şöyle açıkladı: "İlhan Kesici, aday olmayı Kabul etmesi durumunda Süleyman Demirel, bir ölçüde Hüsamettin Cindoruk, ve Saadettin Tantan."

ELEŞTİRİLERE DE YANIT VERDİ

"Artık herşeyi bilebilecek kadar genç değilim" diyen Bayrakçı yerel seçimler sonrası kendisine yöneltilen "Bilemedin" eleştirilerine de "Birçok şehirde bildik. Türkiye genelinde de sonuca çok yakın bir tahminde bulunduk. En önemlisi AKP'nin 7-8 puan kaybettiğini söylüyordum. Gördük ki kaybetmiş" cevabı verdi.

Kaynak:

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Hüsamettin Cindoruk Süleyman Demirel Hakan Bayrakçı İlhan Kesici Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (165)

esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

erdogani zorlayacak bir tane adam yoktur bunu herkes biliyor zorlayacak adam simdiye kadar nerdeydi ??? bi gidin isinize basbakanimiz cumhurbaskanligina aday olursa yuzde yuz kazanir sadece turkiyede degil dunya alem biliyor bunu

64
10
yanıtYanıtla
ismailcdada@hotmail.com:

bu kadar hırsızlığı yutturdu her şey beklenir artık bu milleti iyice soymalı daha beter etmeli bence

7
43
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

basbakani zorlayacakmis basbakanimiz hepsini bir kasik suda bogar

42
0
yanıtYanıtla
SİNEMsinem_erol@ymail.com:

BU ADAM RESMEN SALAK YERİNE KOYMUŞ MİLLETİ GENEL YEREL SALLAMIŞ DURMUŞ...

37
4
yanıtYanıtla
C.Tmusa@hotmail.com:

Tayyipin pili Bitti .Bu Hortum ve Hırsızlık Davası tayyipi Sıfır etti.UCUZ KABADAYILIK BİTTİ.

11
30
yanıtYanıtla
demirmehmetkeko@hotmail.com:

böylemi avutuyosun kendini :D

yanıt0
yanıt0
YOZGATLI MEHMETsenos.ahmet@hotmail.com:

HAKAN BAYRAKÇI İSTEDİĞİN KADAR ADAY BUL.SENİN ZİHNİYETİNDEKİLERDE İSTEDİKLERİ KADAR ADAY İSMİ TELAFFUZ ETSİNLER .HALKIN ADAYI VE HALKIN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN O KADAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ BİR LİDER 100 YILDA BİR KERE GELİR O TAŞ KAFANIZA SOKUN BUNU ARTIK

26
10
yanıtYanıtla
ak partimailim@yok.com:

Olum tayyip reis bunlarin en iyisine10 puan avans berir. Yine de kazanir

28
7
yanıtYanıtla
sertacsrg5275@gmail.de:

Köşk seçimlerine Süleyman Demirel, Hüsamettin Cindoruk Saadettin Tantani dördünü toplasan bir adam etmez bunlarin kendinlerine hayirlari yok vatana bir fidan mi diktiler

32
2
yanıtYanıtla
KAHRAMANmcinar@hotmail.de:

BU MILLETI BUKADAR ENAYI YERINE KÖYMUYALIM EN IYISI MEZARDAN POLITKACI GETIRELIM

yanıt0
yanıt0
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title