Haberler

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan Melikgazi Belediyesi'ne Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Melikgazi Belediyesinin Hak-İş Sendikası'nda ayrı bir yeri olduğunu çünkü Melikgazi Belediyesi'nin sendikaya ilk üye olan çalışanları ile bugünlere gelindiğini belirten Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Melikgazi Belediyesi bu zamana kadar işçi arkadaşlarımız alın terleri kurumadan maaş ve ikramiyelerini ayni yardımları tam ve eksiksiz alıyorlar. Sendika olarak Melikgazi ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. Didişen değil, kucaklaşmayı sevgi saygı ve muhabbeti önemseyen bir yapımız var" dedi.

Hak-İş Sendikasının Kuruluşunda Melikgazi'nin ilkler arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Hak-İş sağduyunun sesi olarak her zaman işçinin hakkını korurken aynı zamanda, kamunun hakkını da koruyan bir anlayışta olduğunu ve her dönem sözleşmeleri davul zurna ile halay çekerek imzaladıklarını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde her çalışanın sendikalı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Melikgazi İletişim merkezi gezerek bilgiler verdi, her iki başkan çalışan bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile karanfil hediye ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Mahmut Arslan Melikgazi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title