Haberler

Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Toruntay'dan Başkan Çelik'e Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Mustafa Toruntay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Mustafa Toruntay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Toruntay, Başkan Çelik'e hayırlı olsun temennilerini iletti ve Kayseri'nin özel bir şehir olduğunu söyledi. Başkan Çelik de Kayseri'nin yaşayan ve büyüyen bir şehir olduğunu dile getirdi.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Mustafa Toruntay'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e yapmış olduğu nezaket ziyaretine Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir de katıldı. Ziyarette Başkan Çelik'e hayırlı olsun temennilerini ileten Toruntay, Kayseri'de yaşamak istediğini, çünkü Kayseri'nin özel bir şehir olduğunu belirtti. Toruntay, Kayseri'ye yapmış olduğu her ziyarette şehrin daha da geliştiğini gördüğünü kaydetti. 22 Ekim'de Ankara'da Hak-İş Konfederasyonu'nun 40. yıl etkinlikleri olduğunu da ifade eden Toruntay, Başkan Çelik'i bu etkinliklere davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri'nin yaşayan ve büyüyen bir şehir olduğunu, bu nedenle de hizmetin durmadan devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, Kayseri'de iyi bir belediyecilik kültürü olduğunu söyledi.

Çalışanların yüzünün gülmesine önem verdiklerini de vurgulayan Başkan Çelik, "Çalışanlarımızın yüzü güldükçe daha iyi hizmet verilecek. İyi hizmet verildikçe de vatandaşın yüzü gülecek" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toruntay Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title