Haberler

Hak-İş Genel Başkanı Kayseri'ye Geliyor

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir yaptığı yazılı açıklama da Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yarın Kayseri’ye geleceğini söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir yaptığı yazılı açıklama da Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın yarın Kayseri'ye geleceğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve Kaski Genel Müdürlüğünde çalışan yaklaşık bin 100 kişiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreninin yarın saat 10: 15'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonun da gerçekleşeceğini söyleyen Özdemir, " Yarın Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkanı Mahmut Arslan toplu iş sözleşmesi imza törenine katılmak için aramızda olacaklar. Belediye Başkanlıklarında çalışan tüm kardeşlerimiz törenimize davet ediyorum. 3 yıl boyunca imza altına alacağımız toplu iş sözleşmemizde şimdiden arkadaşlarımıza ve belediyelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Halil Özdemir Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title