Haberler

Hak-İş'e Bağlı Sendikalara Üye Yaklaşık 10 Bin İşçi, Fetö'nün Darbe Girişimini Protesto Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -İşçilerin yürüyüşünden görüntüler -Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Kayseri'de, HAK-İŞ'e bağlı sendikalara üye yaklaşık 10 bin işçi, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti Kayseri'de, HAK-İŞ'e bağlı sendikalara üye işçiler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-İşçilerin yürüyüşünden görüntüler

-Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik'in konuşması

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Kayseri'de, HAK-İŞ'e bağlı sendikalara üye yaklaşık 10 bin işçi, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti

Kayseri'de, HAK-İŞ'e bağlı sendikalara üye işçiler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Hizmet-İş, Öz Ağaç-İş, Çelik-İş ve Öz İplik-İş sendikalarına üye yaklaşık 10 bin işçi, ellerinde Türk bayraklarıyla Şehit Miralay Nazım Bey Bulvarı'nda toplandı.

Buradan Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüşe geçen işçilere, yolda vatandaşlar da katıldı. Sendika temsilcileri coşkulu kalabalığı kontrol etmekte zaman zaman zorlandı.

Yol boyunca İstiklal Marşı okuyan ve tekbir getiren işçiler, FETÖ aleyhinde de sloganlar attı.

Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un Türk demokrasi tarihinin önemli bir kilometre taşı olarak tarihe geçtiğini belirtti.

İşçiler, memurlar, bütün çalışanlar hep birlikte millet olarak 15 Temmuz darbe girişimine karşı topyekün bir direniş ortaya koyduklarını vurgulayan Çelik, "Şehitlerimiz var, gazilerimiz var ama bütün bunların ötesinde demokrasimizi ülkemizi, geleceğimizi teminat altına alan sizler varsınız. Sizlere müteşekkiriz. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Hainlerden sonuna kadar hesap sorulmasını isteyen Çelik, şunları kaydetti:

"Parlamentomuz bir an evvel bu hainler için en sert kararları almalıdır. Bunların hakkından gelmek için her türlü adımlar atılmalıdır. Bu hainler bu şerefsizler durmayacaklar. Unutmayalım ki yarın başka bir tehditle karşı karşıya kalacağız. Onun için bu meydanlarda olmamız, geleceğimizin teminatıdır. Buralarda olmamız bundan sonraki yapılacak darbelere de hayır diyeceğimiz anlamına gelmektedir. Onun için bu meydanlar bizlere Tahrir Meydanı'nı hatırlatıyor. Mısır'da yaşananların bizim ülkemizde yaşanmaması için daha dikkatli olmamız gerekiyor. Daha sorumlu davranmalıyız. Daha azimli davranmalıyız. Onun için sizlerin buralarda olması ne kadar takdir edersek edelim az, ne kadar teşekkür edersek edelim az. Gündüz çalışıyorsunuz. Bu sıcağın altında alın teri döküyorsunuz. Akşam buralarda meydanları dolduruyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun. Biz yalnız değiliz. Ülkemizin ve yeryüzünün tüm mazlumları bizlerle beraber."

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title