Haberler

Hak-iş'den Boydak Holdinge Dombıralı Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Öz Ağaç-İş Sendikası 2 Nolu Şubesinin Genel Kurulu ve bir dizi ziyaretler için geldiği Kayseri'de Boydak Holdingi de Dombıra şarkısıyla ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanlarından Eyüp Karaderili, Tuncay Dolu, Genel Sekreter Mert Bozkır, Çelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci, Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve beraberinde ki heyet katıldı.

Ziyarette Hak-İş Konfederasyonunun 45 bin üyesiyle en yoğun örgütlü olduğu İllerin başında Kayseri'nin geldiğini söyleyen Toruntay sendikaları için Kayseri'nin çok önemli olduğunu vurgulayarak şu şekilde devam etti, "Kayseri bizim için en önemli şehirlerimizdendir. Aynı zamanda ülke ekonomisinde sanayisiyle, KOBİ'siyle en çok katkıyı sağlayan şehirlerdendir. Biz Hak-İş Konfederasyonu olarak işverenlerimizi rakip değil sosyal ortağımız olarak görüyoruz. İşverenlerimiz kazanacak ki kazançlarından çalışanları da pay alsın. Kayseri'nin emeği alın terine bakış açısı bütün şehirlerimize örnek olmalıdır." şeklinde konuştu.

Daha sonra ziyaretten memnuniyetini dile getiren Şükrü Boydak da Toruntay'a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından Öz Ağaç-İş 2 Nolu Şubenin Genel Kurulu için Kayseri'ye gelen ve Dombıra adlı şarkıyla Türk Dünyasında ünlenen Arslanbek Sultanbekov da mini bir konser vererek Boydak Holding çalışanlarını sevindirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Mustafa Toruntay Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title