Haberler

Hain Saldırıda Gelin ve Damat da Yaralandı

Güncelleme:

Gaziantep'te 30 kişinin öldüğü, 94 kişinin yaralandığı sokakta yapılan kına gecesine yapılan saldırıda gelin ve damadın da yaralandığı belirtildi.

Gaziantep'te kına gecesine yönelik canlı bomba saldırısında 30 kişi öldü, 94 kişi de yaralandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bebek arabasıyla canlı bomba saldırısı yapıldı. İkinci bir kişinin de olay yerinden yaya olarak kaçtığı ifade edildi.

DAR SOKAK OLDUKÇA KALABALIK İNSAN TOPLULUĞU VARDI

Olay yerinden bilgileri aktaran bir muhabirin ifadeleri şöyle: "Olay yeri dar bir sokak. İki aracın yan yana geçmesi çok zor bir sokak. Sokak ortasında yapılan bir düğün. Terör saldırısının kına merasiminin yapıldığı esnada gerçekleştiğini öğrendik. Olay yerinin iki sokak ötesinde bir düğün daha vardı. Oraya da bir saldırı olabileceği ihtimali nedeniyle düğün dağıtıldı. Geniş güvenlik önlemi alındı. Hayatını kaybedenlerin birçoğunun çocuk olduğunu gördük. Yaşlılar var ölenler arasında."

KRİZ MASASI KURULACAK

"İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in gelişiyle birlikte burada bir kriz masası oluşturulacak."

SALDIRGAN ÖLDÜ

"Uzaktan kumandayla patlatılmadığı konusundaki bilgiye ulaştık. Saldırıyı gerçekleştiren terörist de patlamada öldü."

GELİN VE DAMAT DA YARALI

"Düğün sahipleri Siirt Pervari'li. Kaç kişinin durumu ağır bir bilgi yok elimizde. Gelin ve damadın da yaralı olduğu ve tedavi altında bulunduğu bilgisini öğrendik" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title