Haberler

Hagi, Altınordu İçin İzmir'e Gelecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın unutulmaz yıldızı Hagi, sahibi olduğu Hagi Futbol Akademi'yle birlikte Altınordu'nun düzenleyeceği U-12 Cup için İzmir'e gelecek.

Galatasaray'ın unutulmaz yıldızı Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Hagi Futbol Akademi'yle birlikte Altınordu'nun 18-20 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği 2. Uluslararası U-12 Cup için İzmir'e gelecek.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, Oyuncu İzleme Bölümü'nden Serhat Pekmezci, Orhan Yüksel ve Alp Özar, Romanya'ya giderek, Hagi Futbol Akademisi'ni ziyaret edip, "Karpatların Maradonası" ile bir araya geldi. Görüşmede Altınordu'nun organizasyon yapısı ve hedeflerini anlatan kataloğu inceleyen Hagi, Uluslararası U-12 Cup'a bizzat gelme kararı verdi.

" Altınordu'yu takip ediyorum. Doğru ve planlı işler yapılıyor. Bir çok ortak noktamız var" diyen efsane futbolcu, kendisine armağan edilen 10 numaralı Altınordu formasını özenle saklayacağını söyledi. 17 Nisan'da İzmir'e gelecek Hagi, ilk gün maçlarını izleyip, Başkan Seyit Mehmet Özkan'la bir araya gelecek.

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen U-12 Cup'a Altınordu, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Brezilya'dan Fut Talentos, Almanya'dan Hoffenheim ve Fortuna Dusseldorf, Hollanda'dan Twente, Danimarka'dan Brondby, Romanya'dan Hagi Futbol Akademi katılacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gheorghe Hagi Galatasaray Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title