Haberler

Haftasonu Gerçekleşecek Aöf Sınavı İçin Büyükşehir Hazır

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, haftasonu gerçekleşecek Açıköğretim Fakültesi final sınavları öncesi öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için 24 saat mesai yapacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, haftasonu gerçekleşecek Açıköğretim Fakültesi final sınavları öncesi öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için 24 saat mesai yapacak. Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda etkili olacağı açıklanan kar yağışı ile birlikte güzergahlarda önemlerin alındığına değinen Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, kar temizleme çalışmalarının 24 saat süreceğini, ulaşımda herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağını söyledi.

Başkan Oktar sözlerinin devamında, "Haftasonu etkili olacak kar yağışı öncesi Büyükşehir ekiplerimiz önlemlerini almıştır. Sahada olan tüm ekiplerimizle birlikte gerek gece saatleri ile tuzlama gerekse de kar temizleme çalışmalarımızı başlatacağız. Güzergahlarda ulaşım kolaylığının sağlanması için aralıksız çalışma gerçekleştireceğiz. Açık Öğretim Sınavlarına girecek öğrencilerimiz herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil ise, Kampüs ve ihtiyaç duyulan hatlara ek seferler koyduklarına vurgu yaparak, "Haftasonu Açıköğretim Fakültesi final sınavları heyecanı yaşanacak. Ulaşım Daire Başkanlığı olarak biz de gerekli tüm tedbirleri aldık. Kampüs başta olmak üzere ihtiyaç duyulan hatlara ek seferler düzenleyeceğiz. Trafik yoğunluğunun yaşanmaması adına hemşerilerimizi toplu taşıma araçlarını kullanmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle haftasonu sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title