Haberler

Haftanın Magazin Haberleri

Güncelleme:

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları derledi.

FULYA UGAN / Sabah.com.tr

DÜĞÜN TARİHİ KESİNLEŞTİ

Yılan hikayesine dönen Arda Turan-Sinem Kobal çiftinin evlilik tarihi, nihayet netleşti. Nişanlı olan çift, 26 Aralık'ta uzlaştı. Şu sıralar İspanya'da olan ikili, nikah yeri olarak da yine Çırağan Sarayı'nı tercih etti. Kobal'ın İspanya yolculuğu öncesi otelde rezervasyon yaptırdığı, ardından da gelinlik seçtiği öğrenildi. Ünlü çiftin nikah şahidi olarak gönüllerinden geçen isimler ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile teknik direktör Fatih Terim. Ayrıldılar, barıştılar, nişan yüzüklerini attılar derken şimdi de düğün haberi geldi. Düğün için söylenen tarih doğru mu? Düğün üç ay sonra gerçekleşecek mi?

Tarih doğru, üç ay sonra düğün var. Kuaförden bile randevu alınmış. Daha önce de söylemiştim. Arda'nın "İngiltere'ye mi gidiyor, Türkiye'ye mi geliyor, İspanya'da mı kalıyor" sorusuna cevap bulması gerekiyordu. Düğün için de bunu bekliyordu. Sinem'le oturacağı evi ona göre düzenleyecekti. Araya ufak bir tatsızlık da girdi, o da başka bir şeye yol açtı ama İspanyol basınını da haklı çıkardılar. İspanya'da birlikte eğlendiklerine dair fotoğraf paylaştılar. Arda, Başbakan Erdoğan'dan söz almıştı. En son milli maçta soyunma odasında telefon görüşmesi gerçekleşti. Başbakan'la sıcak bir diyalog gerçekleşmiş aralarında. Sanırım düğünün tarihini Başbakan'ın programına göre belirlediler. Sonunda söyleye söyleye biz bu çifti evlendireceğiz. Yeni yıla yerli Beckham çifti aynı evde girecekler gibi görünüyor.

#Sayfa#

O ÇOCUĞA YAZIK OLACAK

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin, kötü günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurup kızları Ayşe için Önbilgin'den 15 bin lira nafaka talep eden Akkaya davayı geri çekti. İkilinin, minik Ayşe için sık sık bir araya geldiği ve aralarındaki sorunları çözdüğü söyleniyor. Onca olaydan, kavgadan, küfürlü sözlerden sonra gelen bu uzlaşma için Deniz Akkaya sonunda doğru yolu buldu diyebilir miyiz? Çocuklarının psikolojisinin her şeyden önemli olduğunu anlayan ikilinin bundan sonra dostluk çerçevesinde sağlıklı bir ilişkisi olacak mı dersiniz?

Sağlıklı bir ilişki olacak mı bilemiyorum. Yine birbirlerine girebilirler. En azından şimdilik susmayı deniyorlar. İnşallah çocuk için düzelir araları. O çocuk bunları hiç hak etmiyor. Bu örnek herkese ders olsun. Çocuğu düşünmeden ayrıldıktan sonra hırslar uğruna, karşıdakinin canını acıtmak uğruna yapılan bütün konuşmalar ileride bir gün çocuğun önüne gelecek. Büyüdüğünde bunların hepsini okuyacak. Yazık değil mi! Eğer çocukları için aralarında gerginliğe bir son verirlerse on numara hareket olur. Birbirlerinin yüzünü bile görmek istemediklerini söylüyorlardı ama şu anda yan yana geliyorlar. Çocuk her şeyi unutturur, affettirir, büyük konuşmamayı öğretir. Meryem Uzerli-Can Ateş ikilisinin de durumu bu çifte benzetiliyor. Dünyaya gelecek olan o çocuğu neler bekliyor?

Acayip bir konuya değindin. O çocuğun durumu daha da zor olacak. Çok üzülüyorum. O çocuk nasıl doğduğunu da öğrenecek ileride. Bu tarihe geçen büyük bir olay olarak kalacak. İnşallah o çocuk Almaya'da büyür ve Türkçe öğrenmez. Türk arşivleri karıştırması onu büyük bir üzüntüye boğar. Şuursuzca çocuklara zarar veriliyor, yazık oluyor.

#Sayfa#

CAN TANRIYAR'SIZ OLMAK ONUN İÇİN BİR SINAVDI, PETEK BU SINAVI GEÇEMEDİ

Can Tanrıyar'la olaylı beraberliği, geçtiğimiz aylarda sona eren Petek Dinçöz, gönlünü bir başkasına kaptırdı. Ünlü şarkıcı, katıldığı son TV programında, sunuculara sevgilisinin fotoğrafını gösterdi. Kameraların çekmemesi için büyük çaba harcayan Dinçöz, yeni aşkının 30 yaşında olduğunu söyledi. Petek Dinçöz, Can Tanrıyar'dan ayrıldığından beri biraz gözden düştü, eski popülaritesini yitirdi. Bu gizemli tavırlarıyla da gündemde kalmaya mı çalışıyor?

Petek ile ben de röportaj yapmıştım, çok heyecanlıydı yeni albümü için ama dev bir fiyasko oldu. O dünyadaki insanların kolay kolay atlatabileceği bir şey değil bu yıkım. Sanırım bunalıma girdi. Sevgilisiyle ilgili yaptığı tüm bu açıklamaları buna bağlıyorum. Bir sevgilin olursa el ele çıkarsın, böyle gizemli bir hava yaratmanın alemi yok. Onun için Can Tanrıyar'sız olmak bir sınavdı, ve maalesef bu sınavı geçemedi. Petek bundan sonra ne yapacak, nasıl toparlayacak bilmiyorum. Yolu açık olsun.

#Sayfa#

BENGÜ'YÜ KISKANDIRMAK İÇİN ECE'Yİ Mİ KULLANDI?

Bir süredir aşk yaşayan Ece Erken ile Akın Altan, Kuruçeşme'deki bir mekanda baş başa yemek yedi. Her zamanki gibi gazetecilerin olduğu bir mekana giden Akın Altan, balıkçı çıkışı kısa süreli panik yaşadı. Altan, eski aşkı Bengü'nün sattığı cipini gördü. Yaşadığı piştiyle şoke alan Akın Altan'ın yüzünü, basın mensuplarından gördüğü ilgi güldürdü! Beraberliği başladığından beri objektiflere utangaç bir kız edasında poz veren Ece Erken de bu kez Altan'a uydu. Ece Erken ile Akın Altan aşk yaşamaya başladığından beri Bengü'nün de adı bir türlü onlardan ayrı anılmaz oldu. Sürekli aynı mekanlara gitmeleri de buna sebep tabi ancak olası piştilerin önüne geçmek için yeni çiftin bir önlem almaması, pişti sonrası ise şaşırmaları da kafa karıştırıyor. Erken bu ilişkiyi evliliğe götürmeyi düşünüyor ancak Altan neden eski aşkının çevresinden bir türlü ayrılmıyor?

Akın Altan bilerek o mekanlara gidiyorsa gerçekten çok ayıp etmiş olur. Ece'yi bu konuda kullanmış olur, buna çok üzülürüm. Akın Bengü'nün nerelerde olduğunu biliyordur. Onu bırakan da Bengü'ydü. Bir erkek olarak bunu hazmedemiyor olabilir. Kendince Bengü'yü üzmek için o mekanlara bilerek gidiyorsa Ece'ye yazık eder, çünkü Bengü'nün umrunda bile değil. Zaten Bengü de yeni bir ilişkinin arifesinde. Akın Altan'ı hiç tanımıyorum ama daha dün bir arkadaş ortamında kulaklarını çınlattık. Bir arkadaşım Akın'ın çok efendi, iyi biri olduğunu söyledi. Bunu bana söyleyen dördüncü kişi olduğu için sanırım Akın Altan hakkında söylenenler doğru, gerçekten iyi bir insan. Galiba tek sorun ilişkileri yürütemiyor olması. Bu kadar efendi diye bahsedilen birinin de bilerek eski sevgilisinin olduğu mekanlara üstelik de yeni sevgilisiyle gitmesi delikanlılığa yakışmaz. Bunlar zannedersem tamamen tesadüf. Umarım Ece'yle ilişkileri sağlam adımlarla ilerliyordur ve mutlu olacaklarsa evlenirler.

#Sayfa#

GENÇ SEVGİLİ FİLMİN PROMOSYONU MU?

41 yaşındaki Özcan Deniz, gönlünü henüz 20 yaşında olan Buse Narcı'ya kaptırdı. Model ve sunucu aşkını ailesiyle tanıştıran Deniz, Narcı'ya 'Barbie' diye sesleniyor! 20 yaşındaki Narcı, Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek Türkiye gündemine oturmuştu. Bir arkadaş toplantısında tanıştıkları öğrenilen çiftin, 5 aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. 5 aydır birlikte olmalarına rağmen neden hiç birlikte ortaya çıkmadılar? Özcan Deniz ilişkilerini saklama gereği duymazdı. Aralarındaki büyük yaş farkı nedeniyle çıkan haberlerin önüne geçmek için mi birlikteliğini gizli kapaklı yaşamayı seçti?

Özcan yeni film çekiyor. Filmin promosyonu bile oldupu düşünülebilir ama kızın ismi, cismi belli... Özcan Deniz'in ilginç bir yapısı var. Fahriye Evcen'le bile uzun yıllar birlikte olmasına rağmen çok fazla görüntü vermek istemedi. Hatta en çok görüntü verdikleri yer de otomobillerinde olanlar. En çok otomobilde trafiğe takıldıklarında görüntüleniyorlardı. Özcan'la birlikte Mahsun Kırmızıgül ve Alişan'da da var sevgiliyle görüntü vermeme olayı. Prestij Müzik zamanında kalma bir durum zannedersem bu. Prestij'in muhteşem üçlüsünde aşk meşk konularında bir çekingenlik var. Nedenini yıllardır çözemedim. Özcan'ın bu yeni ilişkisi bana Mahsun-Bade ilişkisini anımsattı. Gerçi onların arasında bu kadar yaş farkı yoktu ama Bade de çok gençti. Belki Buse Narcı öğrencidir. Özcan da kız okulda zor durumda kalmasın diye ilişkinin duyulmasını istememiş olabilir. Bakalım nerede, ne zaman fotoğraflanacak bu gizemli ilişki...

#Sayfa#

UĞRUNA 35 DİKİŞ YEDİĞİ KÖPEĞİNİN İKİ VAKASI DAHA ÇIKTI

Oyuncu Berk Oktay'ın evinde Cash isimli Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğradığı ve yüzüne 35 dikiş atıldığı iddia edilmişti. Ancak oyuncu, "Evde kaza geçirdim, köpeğim saldırmadı" açıklamasında bulundu. Oktay'ın köpeğini korumak için böyle bir açıklama yaptığı konuşuluyor. İddialara göre oyuncunun köpeği Cash, daha önce de birkaç kişiye saldırmış ve olay mahkemeye intikal etmiş. Sizce hangi iddia doğru? Berk Oktay, bu saldırı olayının ardından köpeğinin mahkeme kararıyla elinden alınıp öldürülmesinden çekindiği mi olaya kaza süsü verdi?

Bu olay doğru. Berk Oktay köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğinin uyutulmasından korktuğu için de olaya kaza süsü vermeye çalışıyor. Bu köpeğin iki tane daha vakası var ve köpek mahkemede. Berk, 35 dikiş yemesine rağmen o kadar çok seviyor ki köpeğini, ona bir zarar vermesinler diye ne yapacağını şaşırdı. Şu anda halen aynı evde yaşıyorlar. Bir barınağa ya da başka yere de vermedi. Köpeğin iki mahkemesi bakalım nasıl sonuçlanacak. O zaman durum netleşecek. Umarım Berk'in üzüleceği bir şey olmaz.

#Sayfa#

ÖNCE AŞK YAŞADIKLARINI YALANLADI SONRA DA...

Sürpriz bir şekilde 11 yıllık eşi Harun Tan ile yollarını ayıran Ebru Şallı hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şallı'nın adı şu sıralar müzisyen Sinan Akçıl ile anılıyor. Azeri basını, Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın Haziran ayında Bakü'de yapılan Qrand 2012 Ödül Töreni sırasında tanıştıklarını ve daha sonra aşk yaşamaya başladıklarını iddia etti! Şallı, aşk iddiaları için "Sinan Akçıl'la ilk kez Azerbaycan'da karşılaştık ve aynı masada oturduk. Ancak aramızda ilişki yok" demişti. Bir başka haberde de Şallı'nın "Sinan'la bir ay önce, Acarkent'teki bir arkadaşımın evinde tanıştık. Ama birlikte tatile gittiğimiz doğru değil. İlişkimiz olsaydı, bunu söylerdim" diye açıklama yaptığı iddia edildi. Boşandığı andan itibaren dedikodu kazanının içine düştü Ebru Şallı. Sinan Akçıl adının bu kadar çok geçmesi, ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafını akla getiriyor. Sizin duyumlarını ne yönde? Böyle bir aşk var mı?

Çok eski bir dedikodu bu. Hiç kimse uzun süre yazmadı. Nedense bütün gazeteler bu hafta yazmaya karar verdi. Sinan Akçıl ile Ebru Şallı Bakü'den döndükten iki hafta sonra Sinan'ı aradım. Ebru'yu hayatında ilk defa Bakü'de gördüğünü, onda da sadece aynı ortamda bulunduklarını ve merhabalaştıklarını söyledi. "Benim hayatımda biri var bilmiyorsunuz, bizim hayatımızı etkiler, sakın birlikte yazmayın Ebru ile beni. Dedikodusu bile çirkin, aramızda hiçbir şey olmadı" demişti. Ama ardından da "büyük konuşmayayım ama bundan sonra olur mu olmaz mı bilemem" diyerek de kafamda soru işaretleri bırakmıştı. Ebru ile de boşandıktan sonra mesajlaşmıştık. "Bir iş adamıyla birlikte olduğum yazıldı, kesinlikle böyle bir şey yok, Türkiye'de kimse boşanamayacak mı?" diye cevap dönmüştü. Ebru'ya yeni dedikodunun üzerine bu hafta da mesaj attım, bana cevap vermiyor. Magazin dünyasında her şey olabiliyor. Daha önce de kesinlikle birlikte değiliz diyen ne çiftler gördük, sonrasında can ciğer kuzu sarması şeklinde etrafta dolaşan... O yüzden her an her şey olabilir. Bize bir sürpriz yapıp birlikteliklerini de ilan edebilirler, ya da gerçekten dedikodudan ibarettir bu. Fakat ben Sinan Akçıl ile Ebru Şallı'yı birbirine yakıştıramıyorum. İkisinin de eski sevgililerine bakarsak birbirleri için ne kadar uyumsuz olduklarını görüyoruz. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecektir.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ebru Şallı Akın Altan Ece Erken Bengü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title