Haberler

    Haftanın En Güzel Golünü Anlattı!

    Spor Toto Süper Lig'de attığı 15 golle Beşiktaş'ın sıralamanın zirvesinde yer almasını sağlayan baş aktör olan milli futbolcu, önceki gece oynadıkları Hapoel Beer-Sheva maçına da damgasını vurdu.

    Spor Toto Süper Lig'de attığı 15 golle Beşiktaş'ın sıralamanın zirvesinde yer almasını sağlayan baş aktör olan milli futbolcu, önceki gece oynadıkları Hapoel Beer-Sheva maçına da damgasını vurdu. CT23, 42. dakikada rakip kale önünde yaptığı dokunuş sonrasında topun Hapoel'in oyuncusu William'a çarpıp filelerle buluşmasını sağlamasının ardından; 60. dakikada da mükemmel bir vuruşla İsrail temsilcisinin kalecisi David Goresh'i avlayarak 3-1'lik galibiyetin en önemli mimarı oldu.



    'İLK GOL BANA YAZILMADI AMA...'



    İsrail'deki mücadelenin ardından Fanatik'e yaptığı özel açıklamada Hapoel karşısındaki performansını değerlendiren yıldız futbolcu, "Bu maç öncesinde çıktığımız 2 mücadeleden de mağlubiyetle ayrılmıştık. Bundan dolayı oldukça üzgündük. Hapoel karşısına büyük bir hırsla ve inançla çıktık. İlk golde Ricardo Quaresma çok iyi ortaladı, bana da sadece dokunmak kaldı. O gol bana yazılmadı ama olsun. Önemli olan takımımızın başarısı... İkinci golde de Dusko Tosic'in gönderdiği topu ceza alanında iyi bir şekilde kontrol ettim. O anda saniyelerle hatta saliselerle düşünüp ne yapacağınıza karar veriyorsunuz... Kaleyi görmeden vurdum. Ama gol olacağını hissetmiştim" ifadelerini kullandı.



    'AKHİSAR MAÇINDA DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM'



    Hapoel karşısında aldıkları galibiyetin ardından tekrar çıkışa geçtiklerini belirten Tosun, "Güzel anılarla dolu bu maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzde ligde oynayacağımız Akhisar Belediye maçı karşılaşması var... Hocamız görev verirse bu karşılaşmada da sahaya çıkıp takımım için gollerime devam etmeyi istiyorum" sözlerini sarf etti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Akhisar İsrail Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title