Haberler

Haftanın En Çok Satan Oyunları (21-27 Eylül)

Sizlere 4 Dijital oyun satış platformunun, bu hafta en çok sattığı 10 Oyununu sıraladık!

Haftanın-En-Çok-Satan-Oyunları

Sizlere 4 Dijital oyun satış platformunun, bu hafta en çok sattığı 10 Oyununu sıraladık!

Playstore, Steam, G2A ve Origin'in sattığı en iyi 10 Ortak oyunların arasında Pes 16, Mad Max, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain gibi oyunlar varken, Gta 5, çıkış tarihine göre yine tüm platformların en çok satanları arasında yer alıyor. Ayrıca Origin'in satış yaptığı oyunların marka kısıtlaması mevcut, bilgilerinizle.

TTNET Playstore

Playstore'nin yaptığı Rockstar kampanyasından bir çok kullanıcı faydalanmış gibi.

Max Payne 3

PES 2016

GTA IV: Complete Edition

GTA V

GTA IV

L.A. Noire – The Complete Edition

NBA2K 16

Bully – Scholarship Edition

Grand Theft Auto – The Trilogy

Mad Max

Steam

Steam'in çok satanlar listesine taht kuran Counter Strike: Global Offensive…

Elite: Dangerous

Counter Strike: Global Offensive

Gta 5

H1Z1

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

Rocket League

Deadpool

ARK: Survival Evoled

Galactic Civilizations 3

Cities: Skylines – After Dark

G2A.COM

Oyun key'leri satan G2A'da, bu hafta en çok Mad Max satmış. Tabii yine CS: GO'yu unutmamak gerek. Oyun her türlü, her satılan dijital oyun platformunun vazgeçilmezi.

Mad Max

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

Gta 5

FIFA 16

Pes 16

Counter Strike: Global Offensive

Dunegon Defenders 2

Rocket League

Call of Duty Black Ops 2

XCOM Enemy Unkown

Origin

Origin tarafından satılan oyunların yayımcısı, Origin'in sahibi olan EA'nın. Bu nedenle Origin'e "Sadece Kendi Oyunlarını Satan Platform " tabirini kullanabiliriz.

Plants VS Zombies Garden Warfare 2

The Sims 4 Get Together

Unravel

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass

Mirror's Edge™ Catalyst

Star Wars: Battlefront

Need for Speed

FIFA 16

The Witcher 3

Dragon Age: Inquisition – Trespasser

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title