Haberler

    Haftalık 230 Bin Euro İstiyor

    ALMAN milli takımının yıldızı Mesut Özil ile kulübü Arsenal arasında devam eden görüşmelerde sona gelindi.

    ALMAN milli takımının yıldızı Mesut Özil ile kulübü Arsenal arasında devam eden görüşmelerde sona gelindi. Bir süreden beri taraflar sözleşmeyi uzatmak için görüşüyorlardı. Arsenal 2018 yılının Haziran ayı sonuna kadar olan yıldız futbolcunun sözleşmesini iki yıl daha uzatmak istiyor. Mesut Özil de takımda kalmak için Arsenal yönetiminden haftalık 230 bin Euro talep etmişti. Bu da yaklaşık yılda 12 milyon Euro ediyor. Edinilen bilgiye göre Arsenal kulübü yıldız futbolcuyu elinde tutabilmek için istenilen ücreti kabul etti. Tarafların bu ay için masaya oturup sözleşmeye karşılıklı imza atması bekleniyor.

    47 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

    Arsenal Kulübü Mesut Özil'i 2013 yılında Real Madrid'den satın almıştı. Mesut için İspanyol kulübüne tam 47 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti. Mesut, 2013-2014 Sezonundan bugüne 122 maçta Arsenal forması giydi. 21 gol attı. 43 golün de pasını verdi. Mesut profesyonel kariyerinde formasını giydiği Schalke, Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal takımları için lig, kupa, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupaları da dahil 470 resmi maça çıktı. Yıldız oyuncu bu maçlarda 80 kez gol atma sevinci yaşadı. 183 kez de gol pası vererek önemli istatistikler oluşturdu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Real Madrid Mesut Özil Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title