Haberler

Hafta Sonunda Rekreasyon Alanları, Parklar Ankaralılarla Doldu Taştı

Başkent'in dev rekreasyon alanları ve parkları hafta sonlarında Ankaralıların akınına uğruyor.

Başkent'in dev rekreasyon alanları ve parkları hafta sonlarında Ankaralıların akınına uğruyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara'da, havaların güzelliğini fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonunu Büyükşehir Belediyesi'nin yeşili, suyu, çiçeği ve çevre düzeni ile göz kamaştıran rekreasyon alanlarına akın etti.

Başkent'in önemli rekreasyon alanlarında Mogan ve Göksu parklarını sabahın erken saatlerinden itibaren doldurmaya başlayan başkentlilerin bir kısmı göl kenarındaki yürüyüş alanında yürüyerek kışın durgunluğunu üzerlerinden atarken, bir kısmı da ailece keyifli bir piknikle huzurlu ve neşeli bir gün geçirdiler. Park içindeki çocuk oyun alanlarında çocukların neşeli çığlıkları yükselirken, çok özel günlerini gelinlik ve damatlıkla parkın güzelliği ile süslemek isteyenler de ayrı bir köşede bu görüntülerini ölümsüzleştirdi.

Göksu Park'a, en mutlu günlerini anılaştırmak için gelinlik ve damatlığıyla gelen Sabiye, Hasan Kara çifti, Kendilerinin Etimesgut'ta oturdukların Göksu Parkı'nı çok sevdiklerini belirterek "Göksu Parkı doğası ve çevre düzenlemesi ile çok güzel oldu. Bu mutlu günümüzü böyle güzel bir ortamda fotoğraf karelerine taşıyarak anılaştırmak için buradayız. Şimdi bu mutlu anımızı fotoğraf karelerine taşıyoruz" dediler.

-"4 MEVSİM FIRSAT BULDUKÇA GÖL KENARINDA MANGAL YAPABİLİYORUZ"-

Göksu Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan mangal alanlarına aile dostlarıyla birlikte geldiklerini belirten Eray Erkoç ise "Biz hafta sonlarında özellikle Göksu, Mogan veya Mavi Göl'e giderek göl kenarında beraberce mangal yapmayı tercih ediyoruz. 4 mevsim fırsat buldukça hava uygun olduğu zaman göl kenarında mangal yapabiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin bizler için sağladığı bu imkan bile Başkan Melih Gökçek'in Ankara için ne kadar önemli işler yaptığını anlatmaya yeter. Gerisini sıralamaya gerek yok" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Moganpark'a Çankaya Birlik Mahallesi'nden piknik yapmak için gelen Yılmaz ailesi adına konuşan Nuray Yılmaz ise Moganpark'ı mükemmel çevre düzenlemesi ve piknik alanıyla çok beğendiklerini belirtti. Nuray Yılmaz, "Hafta sonları piknik yapmak için fırsat buldukça Mogan Gölü'nü tercih ediyoruz. Ara sıra da Mavi Göl'e gidiyoruz. Her iki mesire alanın da hafta sonları yaptığımız piknik, hafta içi yorgunluğumuzu, stresimizi atıyor ve yeni haftaya enerji ve moralli olarak başlamamızı sağlıyor" dedi.

Ankaralılar Mogan ve Göksupark'ın yanı sıra hafta sonlarında Harikalar Diyarı, Dikmen Vadisi, 50. Yıl, Altınpark ve Mavi Göl gibi dev rekreasyon alanlarını doldurarak kent içinde yeşil bir doğayla keyiflerince gün geçirdiler.

Kaynak: ANKA / Güncel

Nuray Yılmaz Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title