Haberler

Hadise'yi Şok Eden Karar

Ünlü popçu Hadise'nin, kendisine "Obez, bidon basenli, kütük bacaklı, Belçika köylüsü" dediği iddiasıyla yapımcı Erol Köse'ye açtığı hakaret davası reddedildi.

İstanbul 6.Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada Erol Köse hazır bulunurken, müşteki Hadise'yi ise avukatı temsil etti. Duruşmada savunmasını yapan Erol Köse, dava konusu yazıların yazıldığı internet hesaplarının kendisine ait olmadığını belirtti. Duruşmada daha sonra söz alan Şarkıcı Hadise'nin avukatı Nerma Yılmaz, Köse'nin cezalandırılmasını talep etti.

Avukat Yılmaz, 'Her ne kadar Erol Köse söz konusu internet hesaplarının kendisine ait olmadığını iddia etse de katıldığı bir televizyon programında müvekkilim hakkında söylediği sözleri inkar etmemiştir. Müvekkilimin baskılı tişörtünü yaptırarak giymiş ve müvekkilime aşağılayıcı şekilde davranmıştır. Davamızın kabul edilmesini talep ediyoruz' şeklinde konuştu. Tarafların taleplerinin ardından mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ünlü yapımcı Erol Köse'ye ait olduğu iddia edilen bir sosyal paylaşım sitesinde Hadise hakkında "Obez, bidon basenli, kütük bacaklı, Belçika köylüsü" şeklinde ifadeler yer almıştı. Söz konusu ifadelerin ardından Köse üzeride 'I Love Hadise' yazan ve Hadise'yi sumo güreşçisi olarak gösteren bir tişörtle görüntülenmişti. Şarkıcı Hadise yaşananların ardından, Yapımcı Erol Köse hakkında hakaret davası açmış ve 100 Bin Lira tazminat talep etmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yılmaz Köse Erol Köse Belçika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title