Haberler

Hadise'yi Defterden Sildi

Magazin Dünyasında Yaşanan Aşklara Akıl Sır Ermiyor.

Şarkıcı Hadise, yaşam koçu olan ve aralarından su sızmayan Şeyda Coşkun'un eski sevgilisi Ozan Çelik'le yeni bir aşka yelken açtı. Böylece magazin dünyasında sıkça görmeye alıştığımız karmaşık aşklara, bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Hadise-Ozan-Şeyda üçgeni, magazin arşivindeki "arkadaşımın aşkısın" örneklerini akıllara getirdi. En akılda kalanları ise şunlardı: Tolgahan Sayışman aynı dizide rol aldığı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadı. Ardından Selen Soyder'in kalbini çaldı. İşadamı Nedim Keçeli, Selin İmer ile Gamze Karaman'ın arasını açtı. Mehmet Ali Erbil'den ayrılan Tuğba Coşkun da eski eşinin arkadaşı Önder Fırat'la aşk yaşadı.

YAŞAM KOÇU'NA YAŞAM DERSİ

Hadise 'Yaşam Koç'luğunu yapan ve kendisini forma sokan Şeyda Coşkun'la çok iyi dosttu. Ancak ikilinin arasına şu sıralar kara kedi girdi ve bu dostluk tarih oldu.

Şeyda Coşkun'un eski aşkı Ozan Çelik, Hadise ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Bu haberi yurt dışında öğrenen Coşkun'un, "Hadise benim için ölmüştür" dediği öğrenildi.

ECE ERKEN

Sunucu Ece Erken de şarkıcı arkadaşı Bengü'nün ayrıldığı Akın Altan'la evlilik hazırlıkları yapıyor.

TUĞBA COŞKUN

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun da sunucunun yakın dostu olan Önder Fırat'la aşk yaşayarak olay yaratmıştı.

SEBEN KOÇİBEY

Sosyetik güzel, arkadaşı Aslı Tümen'in eski aşkı Mehmet Pisak'la aşk yaşıyor.

ÜÇÜ BİR ARADA

Oyuncu Tolgahan Sayışman, sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Serenay'ın arkadaşı olan Selen Soyder'le birlikte olmuştu.

ÖNCE SELİN SONRA GAMZE

Gamze Karaman ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Selin İmer'in arasını da aşk bozdu. Gamze'nin eski aşkı Nedim Keçeli'yle birlikte olduğunu öğrenen İmer, ateş püskürmüştü. Gamze ise "Kim ne derse desin kulağımı tıkıyorum" demişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tolgahan Sayışman Serenay Sarıkaya Tuğba Coşkun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title