Haberler

Hadise Kiloları ve Dansıyla Hayranlarını Şok etti

Güncelleme:

Hadise, Yenikapı'daki miting alanında hayranlarıyla buluştu. Geçen yaz 15 kilo veren genç şarkıcının verdiği kiloları geri aldığı görüldü.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 11'inci kez düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde düzenlenen Hadise konseri, hem kemerlileri hem de tatilcileri coşturdu. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı konserde sahneye ilk olarak Kerem Bayar çıktı. Ardından dansçıların eşlik ettiği Hadise sahneye çıktı.

VERDİĞİ KİLOLARI GERİ ALDI

Geçen yaz Şeyda Coşkun’un koçluğunda 15 kilo verip, 52 kiloya inen Hadise’nin verdiği kiloların hepsini geri aldığı görüldü.

KALIN BACAKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Kilo alan ünlü şarkıcının yırtmaçlı kıyafetinden görünen kalın bacakları da dikkatlerden kaçmadı.

"BİRAZ DAHA EĞİLEYİM Mİ?"

Dans şovları ve seksi kıyafetleri ile geceye damgasını vuran Hadise'nin konserin ortalarında yaptığı tuhaf dans herkesi şaşırttı. Hadise, dansını yaparken hayranlarına "Daha eğileyim mi?" diye bağırdı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

aaa:

Soyunda sende kurtul millette kurtulsun bari..

48
2
yanıtYanıtla
tly:

yemin ediyorum ne gözüme hitap etti ne kulağıma bunlarda sanatçıyım diye piyasa yapıyor ya asıl sanatçılarımıza üzülüyorum.

44
5
yanıtYanıtla
KLHT:

igrenc bir kadin ya daha dogrusu kadinlarin yüz karasi,hic edep namus kalmamis bu sanatcilarda ya...yazik!!!!

37
6
yanıtYanıtla
Mai:

ses olmayınca görüntü ile kurtarayım diyor...

39
3
yanıtYanıtla
sassas@hotmail.com:

özetle çok doğru.

yanıt0
yanıt0
sanata bak...:

Demek ki bazılarına göre buna sanat deniyor.

35
5
yanıtYanıtla
Türkiyem:

Fanta reklamında ''ne giysem bilemiyorum'' diyordu..! Sanırım buna birisi o zaman ''çıplak çık sende'' demiş..!

30
5
yanıtYanıtla
q:

Edep kalmamış toplumun ahlakını siz pis kadınlar bozuyor

22
11
yanıtYanıtla
silohasangizli33@hotmail.com:

toplum adına konuşma yetkisini kimden aldın !?kendine bak, toplumu düşünme.

yanıt0
yanıt0
canıma minnet:

BOYNUN KIRILIR İNŞALLAH. EDEPSİZ .

20
12
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title