Haberler

Hadise'nin Kardeşi Podyumda Boy Gösterecek

Güncelleme:

Şarkıcı Hadise'nin moda sektörüne giren kardeşi Derya Açıkgöz 18 Mart'ta tasarımlarını sergileyecek.

Magazin dünyasında ünlü isimlerin kardeşleri de renkli dünyadan nasibini alıyor. Geride bıraktığımız yıl objektiflerin karşısına daha fazla çıkmaya başlayan Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, ablası gibi müzik sektörünü değil modayı tercih etti.

İLK KOLEKSİYON HEYECANI

Şarkıcı Hadise'nin, tasarımcı kız kardaşı Derya Açıkgöz, ilk koleksiyonunu modaseverlerle buluşturuyor. Açıkgöz "Mirror" adını verdiği koleksiyonunu 18 Mart Cuma günü Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında sergileyecek.

Hadise'nin kardeşi tasarladığı kıyafetleri zaman zaman kendi sergiliyor;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (18)

İsimsiz:

Kiz kendini mi sergiliyor yoksa kiyafetlerimi anlayamadim

18
0
yanıtYanıtla
karaMobil-ANDROID:

sunu haber diye koyuyosunuz..hadise kimki kardesi ne olsun.. sokmayin sunlari havaya

13
1
yanıtYanıtla
Vatan millet:

Ne olacakti ya ablasi belcikada adi sani duyulmayan biriydi turkiyede yildiz oldu.orasini burasini acan yildiz oluyo bu ulkede bunun adida modaymis.ulkem ne hallere dustu

5
0
yanıtYanıtla
Balik bastan kokar Mobil-IOS:

Kim Kardashian gibi ulkesini her Alanda TEMSIL EDECEK GENCLERI YETISTIRILMESI LAZIM, hadise madise ILE BU isler olmuyor aga.

3
2
yanıtYanıtla
Sinan derviş Mobil-IOS:

Neyi sergilediği belli

5
0
yanıtYanıtla
VonaliMobil-ANDROID:

tipsiz ve bacaksiz.

4
0
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

ufffff hadise yi geçecek bu kız

3
1
yanıtYanıtla
As:

Bu kardeşleri anneleri sahnede doğurmuş, ikisi de kamera fanatiği çıktı

4
0
yanıtYanıtla
Uluslar arasi hukuk çökmüştür. Mobil-IOS:

Scharbeek ten nereye Somage yediler belçikayida işsizlik parasi yediler şimdi hayat Ladin'i oluyolar nerden nereye

3
1
yanıtYanıtla
maşallah ailecek Mobil-ANDROID:

maşallah ailecek büyük oynuyor lar

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title