Haberler

Hadise ile Beyaz'ın 4 Senedir Neden Küs Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Beyaz'ın programına konuk olan şarkıcıya "İnşallah dünyaya açılırsınız çünkü Avrupa'dan gelen arkadaşlar sadece Türkiye'de para kazanıyor" sözleri Hadise'yi çok kızdırmış.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin 4 senedir Beyaz Show'a çıkmamasının sebebi ortaya çıktı. Güzel popçu Hadise, ünlü şovmen Beyaz'a küstü!

BİR DAHA PROGRAMINA KATILMAMA KARARI ALMIŞ

Herşey Şubat 2013'de Hande Yener, Esra Erol ve Funda Kılıç'ın konuğu olduğu Beyaz Show'da başladı. Ünlü şovmen gurbetçi şarkıcı Funda Kılıç'ı programına davet etmiş ve onu çok başarılı bulduğunu açıklamıştı. Ünlü şovmenin bu sohbetinde yer alan bir bölüm iddialara göre Hadise'yi çok üzmüş ve güzel popçu Beyazıt Öztürk'ün programına bir daha katılmama kararı almış.

"SADECE TÜRKİYE'DE PARA KAZANIYORLAR"

Hadise'nin Beyaz'a kırılmasına sebep olduğu iddia edilen sözler ise şunlardı, "İnşallah dünyaya açılırsınız çünkü Avrupa'dan gelen arkadaşların sadece Türkiye'de para kazanıyor diye burada kalması yanlış. Avrupa'daysan zaten dünyadasın, bari açıl! Burada kapanacağına orada açıl, dünyaya açıl! "

Programı izleyen Hadise, bu sözler sonrasında Beyaz'a kırılmış ve programlarına çıkmama kararı almış. Güzel popçu 4 yıldır Beyaz Show'a katılmadı…

Kaynak: www.ucanfil.com

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hande Yener Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (124)

inci:

evt çok dogru söylemiş beyaz sadece türkiyede para kazanıyorlar bu hadiseyide hiç sevmiyorum kendini bişey sanan bazı tirpler vardır ukala bi kendi akıllı sanıp karşısındakini salak yerine koyan insanlardan nefret ediyorum tıpkı haiseden nefret ettğim gibi

93
6
yanıtYanıtla
O DA SENDE AYNI:

Tamam o öyle de peki bunu diyenin kendisi ülke dışında para mı ediyormuş ki ? Önce kendini eleştir sen vasat ve yerelken başkalarını eziklikten sözlerinle vurma hakkın mı var? Bunların hepsi sadece buranın yerel ve vasat medyatikleri ancak buradakilere hitap edecek seviyedeler.

64
11
yanıtYanıtla
Adanalı bicibicicimobilWeb@haberler.com:

Bastığın asfalt olayım hadise sen iste evim eşim kızım ülkem dinim her şeyimden vazgeçeyim.

4
67
yanıtYanıtla
mhmtmobilWeb@haberler.com:

Tavşan dağa küsmüş , dağın haberi olmamış

55
3
yanıtYanıtla
hades:

hasise hiç sevmiyorum çok gıcık bir insan

50
6
yanıtYanıtla
PARDON DA:

YALAN MI DEMİŞ ???

47
5
yanıtYanıtla
selin:

Hadise Yerine Ebru Yaşar Çıksında Kulaklarımız bayram etsin

25
24
yanıtYanıtla
ÖzlemxxMobil-IOS:

Cokta tin Beyaz icin. Hadise kim ya, orasini burasini acip para kazanan siradan bi kadin.

42
7
yanıtYanıtla
BurhanMobil-IOS:

Adam dogru soylemis yarasi olanda gocunuyor iste.

43
4
yanıtYanıtla
HarunmobilWeb@haberler.com:

Eee helal olsun adam doğru söylemiş aynen avrupa da yüzüne bakmazlar burda ünlü oluyorlar

42
2
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title