Haberler

Hadim'e Park ve Bahçelerde Çevre Düzenleme Çalışması Yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Hadim Belediyesi tarafından, Hadim'deki mesire alanı, park ve bahçelerde çevre düzenlemeleri yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Hadim Belediyesi tarafından, Hadim'deki mesire alanı, park ve bahçelerde çevre düzenlemeleri yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ceylani Kılıç, Peyzaj Mimarı Rıfat Özdemir ve Harita Teknikeri Halil Göçkün Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nu makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alış-verişinde bulundu.

Heyet düzenlemelerinin yapılabileceği Korualan Borönü Mağarası, Su Gözü, Hadim Su Çıktığı, Hadim Sivri Tepe ve Kaplanlı civarında incelemelerde bulundu.

İhtiyaç durumu göz önüne alınarak uygun yerlerin tespit edilmesi ve ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından projeler hazırlanarak hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacağı kaydedildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Hadimioğlu Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title