Haberler

Hadi Salihoğlu'ndan Bakırköy Adliyesi'ne Duygusal Veda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu görevini Büyükçekmece Başsavcısı Selami Hatipoğlu’na devretti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu görevini Büyükçekmece Başsavcısı Selami Hatipoğlu'na devretti. Salioğlu devir teslim töreninde duygusal anlar yaşadı.

Bakırköy Adliyesi'nde devir teslim töreni yapıldı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) adli yargı kararnamesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu görevini yerine atanan Büyükçekmece Başsavcısı Selami Hatipoğlu'na devretti. Düzenlenen törende konuşan Hadi Salihoğlu, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Konuşmakta güçlük çektiğini belirten Salihoğlu "İnsanların konuşmakta zorlandığı anlar vardır. İşte bende şuan öyle bir anı yaşıyorum" dedi. "Dünyaya gelsem yine bu görevi yapmaktan gurur duyacağım" diyen Salihoğlu, "Güzel ve insani bir görev olan adli adalet adamlığı görevinde devam etmek üzere sizin burada vermiş olduğunuz manevi güç ile İstanbul'a gideceğiz. Şunu söylüyorum Allah bizi utandırmaz buradaki başladığımız hiç taviz vermeden adalet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bize temennileriniz güç verecek. Biz Bakırköy'den ayrılıyoruz ama biz artık bir Bakırköylüyüz. Benle birlikte çalışan tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Eğer istemeden de olsa kalbini kırdığımız insanlar varsa hepsinden helallik istiyorum" dedi.

Hadi Salihoğlu'nun yerine atanan Selami Hatipoğlu ise "Değerli büyüğüm Sayın Salihoğlu meslekte her zaman bilgisini hoşgörüsünü ve gerçekten ağabeyliğinden çok istifade ettiğim bir insan. Yükümüz ağır ama hep birlikte adalete hizmet etmeye çalışacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bakırköy Adliyesi Hadi Salihoğlu Büyükçekmece Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title