Haberler

Hadi Milli ve Rokertmen Atletleri Ağırladı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 7-9 Mart tarihleri arasında Polonya'nın Sopot Kenti'nde gerçekleştirilecek "Dünya Atletizm Salon Şampiyonası"na Adana'da hazırlanan milli atletlere her türlü olanağı seferber ettiklerini söyledi.

Hadi, Adana'da Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi'nde konaklayan Milli Atletizm Takımı Antrenörü Süleyman Altınoluk, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda bin 500 metrede ikinci olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran Gamze Bulut ile rekortmen milli atletler Cihat Uslu, Elif Karabulut ve Süleyman Pekmezci'yi makamında kabul ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na yönetici olarak gittiğini ve Gamze Bulut'un bin 500 metre yarışını izlediğini, yarıştan sonra ikinci olan Gamze Bulut'un başarısından dolayı göz yaşlarına hakim olamadığını ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana'nın hava koşulları 12 ay spor yapmaya uygun bir kent. Yüreğir Atletizm Kamp Eğitim Merkezi, fitness, saunası, interneti, dinlenme, yatak ve yemekhanesiyle milli takımlar için 5 yıldızlı otel konumunda ideal bir mekan. Bu nedenle son yıllarda 20 kadar Türk ve yabancı milli takım burada kamp yaptı. Polonya'da gerçekleştirilecek Dünya Salon Şampiyonası'na kentimizde hazırlanan milli atletlere tüm olanakları seferber ediyoruz. Başta olimpiyat madalyalı atlet Gamze Bulut olmak üzere tüm sporculara Adana konukseverliğini göstereceğiz. Zaten yaklaşık 3 yıldır atletizm milli takımı kentimizde hazırlanıyor. Ayrıca, Adana atletlere uğurlu geliyor. Milli gururumuz sporcuları kentimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz."

HADİ, MİLLİ ATLETLERE YEMEK VERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, Milli Takım Antrenörü Süleyman Altınoluk ile milli sporcular Gamze Bulut, Cihat Uslu, Elif Karabulut, Süleyman Pekmezci'nin yanı sıra Adanalı Sırıkla Atlama Liseler Dünya Şampiyonu Demet Parlak, milli atlet Burak Yılmaz ve antrenörleri İbrahim Halil Aydın'a Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi'nde yemek verdi.

Hadi, hazırlattığı "Rekor Pastası"nı Olimpiyat madalyalı Atlet Gamze Bulut'a kestirerek, hem Dünya Şampiyonası, hem de 2016 Rio de Janeiro'da gerçekleştirilecek olimpiyat oyunlarında yine madalya sözü aldı ve kadın eliyle antrenör ve diğer sporculara pasta servisi yaptırması gülüşmelere neden oldu.

Milli Takım Antrenörü Süleyman Altınoluk, Adana'da hava koşulları ve tesislerin yanı sıra atletizm sevdalısı İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, sayesinde çalışma koşullarının mükemmel olduğunu, geçen ay Kenya'da yaptıkları hazırlıktan memnun kalmadıklarını belirterek, Hadi'ye ve Yüreğir Atletizm Kamp Eğitim Merkezi'nde ki görevlilere teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Polonya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title