Haberler

Hadi: "Masterler Sağlıklı Yaşama ve Gençlere Model Oluyor"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Masterler Atletizm Kulübü üyelerinin sağlıklı yaşama ve gençlere model olduğunu söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Masterler Atletizm Kulübü üyelerinin sağlıklı yaşama ve gençlere model olduğunu söyledi.

Hadi, Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile kulübün yöneticilerini makamında kabulünde yaptığı konuşmada, birlikte spor yaptığı masterlere 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünleri altında bir oda tahsis ettiğini, mekanı irtibat bürosu olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

Tesis ve malzeme konusunda da Masterler Atletizm Kulübü'ne katkılarının süreceğini belirten Hadi, şöyle devam etti:

"Masterler Atletizm Kulübü üyeleriyle birlikte antrenmanlar yapıyoruz. Değişik meslek gruplarından oluşan derneğin 4 yıl kadar önce kuruluş aşamasında da önemli desteğim olmuştu. Masterler Atletizm Kulübü üyeleri sağlıklı yaşamı ve gençlere model oluyor. Bu nedenle o gruba farklı bakıyorum ve çok önemsiyorum. Büyük bir heyecanla 24 saat spor soluyan, Türkiye'nin her bölgesinde gerçekleştirilen maratona katılan ve çeşitli dereceler elde eden Masterler Atletizm Kulübü üyeleri sadece spora katkı sağlamıyorlar, davranış, fair play, centilmenlik ve nezaketleriyle herkese örnek oluyorlar."

Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Nacmi Tadır, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Adana'da 8. Yılını tamamlayan ve kentte sporun gelişmesinde, yaygınlaşmasında, tesis sayının artmasında büyük hizmeti olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi kutlamak için ziyaret ettiklerini söyledi.

Kulüplerinin kurulmasında ve faaliyetlerin sürdürülmesinde Fazlı Bayram Hadi'nin her zaman desteğini gördüklerini ifade eden Tadır, "Kentimizde başarılı çalışmalar yapan Fazlı Bayram Hadi'nin 8. Görev yılını kutlamak için ziyaretine geldik. Dileğimiz, kentimizi sporda marka yapan müdürün görevini sürdürmesidir" diye konuştu.

Tadır, yakın hedefte 18-19 Nisan tarihlerinde İznik, daha sonra da Haliç Vodofone ve Eskişehir maratonuna katılacaklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Ali abaaliaba@gmail.com:

Müdürümüze Adanamız adına teşekkür ediyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title