Haberler

Hacıosmanoğlu ve Yanal, Ahmet Suat Özyazıcı'yı Ziyaret Etti

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve teknik direktör Ersun Yanal, bir süre önce hastanede tedavi gören bordo mavili takımın efsane teknik adamı Ahmet Suat Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve teknik direktör Ersun Yanal, bir süre önce hastanede tedavi gören bordo mavili takımın efsane teknik adamı Ahmet Suat Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Özyazıcı'nın Trabzonspor camiası ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, "Bugün efsane hocamızı iyi bir şekilde görmek bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki en kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşacaktır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kendisinin yanındayız" dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal da, Özyazıcı'nın kaza haberinin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Neyse ki hocamız iyi durumda. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu. Ahmet Suat Özyazıcı ise ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, Trabzonspor'a bundan sonraki müsabakalarında başarılar diledi.

CARDOZO VE AYTAÇ'A ZİYARET

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Kemal Başaran ve Ersun Yanal, daha sonra Akhisar Belediyespor ile oynanan maçta sakatlanan ve ameliyat olan Aytaç Kara'yı da evinde ziyaret etti. Başkan Hacıosmanoğlu, genç oyuncuya geçmiş olsun diyerek, en kısa sürede kendisini sahalarda görmek istediklerini vurguladı. Aytaç ise formasını şimdiden özlediğini belirterek, ziyaretin kendisine büyük moral verdiğini söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Ali Kemal Başaran, son olarak hastanede tedavi gören Paraguaylı oyuncu Cardozo'nun 20 aylık oğlu Alex'i ziyaret etti. Dün akşam saatlerinde yüksek ateş, akciğer enfeksiyonu ve kulak iltihabı teşhisi sonrası hastanede tedavi altına alınan minik Alex'le yakından ilgilenen ikili, Cardozo'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Golcü futbolcu Cardozo, bu ziyaretin kendisine ve ailesine moral verdiğini belirterek, "Ziyaretleri nedeniyle başkanımıza ve asbaşkanımıza teşekkür ederiz" dedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Ahmet Suat Özyazıcı Trabzonspor Ersun Yanal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title