Haberler

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor'un İsim Hakkı Satılmayacak

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Caprice Gold'la forma sponsorluğu konusunda görüşüyoruz. İsim hakkı satışı söz konusu değil." dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un isim hakkını satılacağı yönündeki söylemlere açıklık getirdi. Hacıosmanoğlu, Caprice Gold'la arkadaşların forma sponsorluğu için görüştüklerini söyledi.

"İSİM HAKKI SATIŞI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Trabzonspor Başkanı, "Jet Fadıl" olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold'la forma sponsorluğu için görüşüldüğünü belirterek, "Geçtiğimiz sezonlarda da aynı şirketin bizde reklamı vardı. Önümüzdeki sezon için forma sponsorluğu görüşmeleri sürüyor. Ortada henüz bir anlaşmada yok. Bunun dışında basında yer alan isim hakkı satışı dişe bir şey söz konusu değildir." dedi.

"STAT BİZİM DEĞİL"

Hacıosmanoğlu, Akyazı'da yapımı devam eden stadyumun isim hakkının satılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bizim o stadyumun isim hakkını satma gibi bir yetkimiz yok. Yapılan anlaşmalar gereği o stadyum Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait. Bize ait olmayan bir stadyumun isim hakkını satma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Fadıl Akgündüz Jetpa Holding Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title