Haberler

Hacıosmanoğlu, "Şike Davasını Başka Davalarla Karıştıramazsınız"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasının başka davalarla karıştırılamayacağını belirterek, insanların umutlarını, hayallerini çalındığı bu davayla Ergenekon, Balyoz ve 17 Aralık davalarıyla karıştıramazsınız. 17 Aralık olmasaydı bu arkadaşlar acaba hangi argümanları kullanacaktı" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasının başka davalarla karıştırılamayacağını belirterek, insanların umutlarını, hayallerini çalındığı bu davayla Ergenekon, Balyoz ve 17 Aralık davalarıyla karıştıramazsınız. 17 Aralık olmasaydı bu arkadaşlar acaba hangi argümanları kullanacaktı" dedi. Hacıosmanoğlu, teklifte bulundukları teknik direktör Şenol Güneş'in çalışma isteği olmadığını, takımın başında bulunan Hami Mandıralı'nın ise şansı hak ettiğini ifade etti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, şike davasının başka davalarla karıştırılamayacağını belirterek, "İnsanların emekleri, hayallerini ve umutlarını çalınmış bu davayı Ergenekon, Balyoz veya 17 Aralık davalarıyla karıştıramazsınız. 17 Aralık çıkmasıydı bu arkadaşlarımızı acaba hangi argümanları kullanacaktı. Şike olayını örtbas etmeye çalışırsanız 17 Arılık olayını kullanırsınız. Yarın başka bir şey çıkar onu kullanırsınız. Bu şike davasının başka davalarla karıştıramazsınız. Paralel yapının şike davalarını etkilediği kim söylediyse yanlış söylüyor. Şike yoktur diye kimse söyleyemez. TFF bunu kapatmaya çalışıyor. Ama tek başına bir kurum değil. UEFA baskı yaptığı zaman her şey gün yüzüne çıkacak" dedi.

"BİZİM SİVASSPOR'A TEŞVİK VERMEMİZ FENERBAHÇE'NİN OFSPOR'A TEŞVİK VERMESİ GİBİDİR"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bizim Sivasspor'a teşvik vermemiz demek Fenerbahçe'nin Ofspor'a teşvik vermesi gibi olduğunu belirterek, "Bu mantığa aykırıdır. Siz bir futbol ailesiyseniz, sizin üstünüz de bir kurum var sizi idare ediyor. Bizim Fenerbahçe kulübüne şampiyonluğumuzu geri verin demek gibi bir lüksümüz yok aciziyetimiz de yok. Siz bu suçu nasıl kapatırız onun peşindesiniz. Bunu kapatmanın Türk futboluna bir faydası yok. Disiplin Kuruluna, Tahkim Kuruluna baktığımız zamanda bunlar var. Siz bunun içinde batıp boğulacaksınız. Bizi UEFA ve FIFA'ya müracaatımızı yaptık. Size bağlı olan Futbol Federasyonu gerekli soruşturmayı yapmıyor ve cezaları vermiyor diyoruz. Biz çok önemli bir ülke olarak kendimizi göremeyiz. Avrupa'nın üst düzey takımlarına da ceza verdiler. Demirören, başta bu konu kapandı bize bir şey gelmedi diyordu. O ne zaman bize bir şey gelmedi derse anlayın ki arkasından bir şey gelecek. Son söylemi ise şu oldu. "Bize gelen bir şey olur ise gerekeni yaparız" diyor. Onlar size aşk mektubu yazmayacak. Yaşananların gereğini yap diyecek. Bu konuda bir yaptırım geldiği zaman bunun bedelini bu olayı kapatmaya çalışanlar ödeyecektir. Türkiye'ye hem Avrupa'da hem de dünyada rezil duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur" ifadesini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KONUSU

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay'ın takımın başından ayrılmasından sonra takımın başına geçmesi için teknik direktör Şenol Güneş'e teklif getirdiklerini belirterek, "Pek çalışma taraftarı değil. Her geldiğinde çalınan şampiyonlukların baş aktörü oldu. Çalışma talebimiz oldu çalışma isteği yok. Takımın başında efsane oyuncumuz Hami Mandıralı var. Herkes antrenör olarak doğmuyor. Biz de şansı verdik. İnşallah Türk futbolu yeni bir hoca kazanacak" dedi.

Hacıosmanoğlu, kulübün mali yapısıyla ilgili olarak ise, "Batmış bir gemiyi su yüzüne çıkarmaya çalışıyoruz. Sorunlar çok büyük bu işler çok çabuk olmuyor. Biz şuanda Trabzonspor'u yüz dürmeden önce su üzerine çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu hakkında ise Hacıosmanoğlu, "Bende Nuri Albayrak'ın başkanlık yaptığı dönemde yönetimdeydim. Görevlerimden ayrıldım. Ama yönetim kurulundan da ayrıldım. Başka hesaplarını varsa gider onları yaparsınız. Kulübe maddi manevi bir katkı yapmadan bunları söylemek doğru değil" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Hami Mandıralı Şenol Güneş Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title