Haberler

Hacıosmanoğlu'ndan Onur Açıklaması: Hata Yapan Bedelini Öder

Güncelleme:

Onur Kıvrak krizi ile ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Futbolcu futbolculuğunu bilecek. Hata yapan bedelini öder. Onur Kıvrak'tan özür dilemesini ben istedim." dedi.

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde Rabotnicki maçı öncesinde patlak veren Onur Kıvrak krizi ile ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Onur'un sergilemiş olduğu hareketler kulübün değerine aykırı hareketlerdir. Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan'ın olduğu yerde Sportif Direktör'e el kol yapıp sen kimsin diyeceksin. Futbolcu futbolculuğunu bilecek. Hata yapan bedelini öder. Onur Kıvrak'tan özür dilemesini ben istedim." ifadelerini kullandı.

"İÇERDEKİ HAİNLERLE MÜCADELE EDİYORUZ"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaşanan krizle ilgili olarak ilk kez konuştu ve şunları aktrardı; "Bir gerçek var ki tek değer var o da Trabzonspor. Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Baki olan sadece Trabzonspor'dur. Zor şartlarda bile bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. Trabzonspor bitmiş bir kulüptü. Hem içerde hem dışarda hainlerle mücadele ediyoruz."

"BIRAKMA NOKTASINA GELDİM"

Basında yer alan istifa konularına da değinen Hacıosmanoğlu şunları söyledi; "Trabzonspor'un zayıf noktası neresi var, nerden vurabiliriz diye açık kolluyorlar. Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm. Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha fazla kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor'un devrime ihtiyacı var. Trabzonspor için gereken yerlere nokta transferleri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir takımın en önemli mevkisi olan kalesindeki kalecisini takım neden dışlasın. Olabilir mi böyle bir şey? Bu takımın en büyük fedakarlığını yapan da taraftardır. Herkes gider, sadece kalan taraftardır. Bir takımda, bir kulüpte bir düzen varsa. Herkes bu düzene uymak zorundadır. Bizim hedefimiz nedir? Trabzonsor'un menfaatini korumak. Onur'u satarak transfere kaynak yaratacaklar diyorlar. Kulübe başka türlü gelir sağlayamıyorsanız zaten bırakın."

"HATA YAPAN BEDELİNİ ÖDER"

"Hacıosmanoğlu, yaşanan Onur Kıvrak kriziyle ilgili olarak ise şunları dile getirdi; "Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan'ın olduğu yerde Sportif Direktör'e el kol yapıp 'Sen kimsin?' diyeceksin. Onur'a özür dilesin konu kapansın diye mesaj yollatıyorum. 'O kim ki ondan özür dileyeceğim.' diyor. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor. Senden tek bir şey istedim. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum diyeceksin, bu kadar. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek. Bu bir savaş ve Yüce Allah bu savaştan Trabzonspor'un galip çıkmasını nasip etsin. Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağız. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Özel uçak İzmir'de saat ikiden beri hâlâ Onur'un binmesini bekliyor. Özür dilemek erdemdir. Köprünün altındaki şarapçıya ayağım takılsa yanına oturup saatlerce gönlünü almaya çalışırım. Taraftarı arkana alıp, bu kulüpte ben varım demek saygısızlıktır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Onur Kıvrak Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

OFLU YUNUS:

BÜYÜKLÜK SENDE KALSIN ONUR. SALATASARAY DA VUCUNU YALASIN. SEN TRABZONSPORDA KALICISIN . ŞOTA DA , HURMA DA , BAŞKAN DA YAKUNDA YOLCUDUR.

4
2
yanıtYanıtla
kendi günahsız atarsız ya:

trabzonsporu sadri şenerle beraber gs nin paf takımı yaptınız az sivrileni gs ye gönderiyosunuz sizin gönderdiklerinizle gs kaç yıl şampiyon oldu iboooo

4
0
yanıtYanıtla
Tan:

senin baskan oldugun yerde futbolcularin böyle havalanmasi kimseyi takmamasi normal haci. . Dogru düzgün baskan olsan televizyonda olayi böyle detayli anlatmaz bizim icimizde olan bir olay biz kendimiz cözeriz der kapatirsin. .

2
0
yanıtYanıtla
firtinaMobil-ANDROID:

Hadi beé bırak boş konuşmayı

1
1
yanıtYanıtla
............:

helal olsun ilk defa tebrik ederiyorum hacıosmanoglunu , tebrikler başkan.

1
1
yanıtYanıtla
ŞenolMobil-IOS:

Sen ne konuşuyosun hacıosmanoglu türkiye namussuzların terbiyesizlerin itibar gördügü bir ülke olmuş senin gibi haktan yana olan insanları konuşturup haklı görürlermi sanıyosun bu pis lekelenmiş ülke futbolundan uzak dur uzak durki burda ve daha bir çok platformda seni haksız gören insanlar gibi lekelenmeyesin....

2
0
yanıtYanıtla
OFLU ALİ:

KİM HAKTAN YANA . ? ALO AYAKTA UYUMAYALIM OTELE GİDELİM. HAKTAN YANA OLAN HAKKIN YASAKLADIĞI KUMARI OYNAR MI. ?

yanıt1
yanıt0
realite:

başkanın özrü kabahatinden büyük, senin yanında sıradan bir futbolcu kapıyı çarpacak, senin getirdiğin(hurma)bir adama sen kimsin diyecek , sende özür dile diye yalvaracaksın peh peh , o futbolcuyu anında kovmayan adam (gerçek delikanlı başkan olsa anında yapar), çıkmış açıklama yapıyor. . . bence şimdi ts daha da küçüldü. . zaten küçüktüde. .

1
0
yanıtYanıtla
araklılı arif:

kupa noldii başkan. . . ispanyadan yola çıktı diyeli 3 yıl oldii. . . bizi oyalama başkan, onur bence seinin ts nin ve hurmanın onurunu hiçe saymıştır. . . ts halkıda onuru destaklediğine göre artık istifa zamanun gelmedumiii. . .

1
0
yanıtYanıtla
hamsi:

balık baştan kokar misali, bence ts(hamsispor) kokmaya başlamıştır. . başkan açıklamasıyla acizliğini deşifre etmiş. . . yanında kapıyı çarpmışta eee sen nesin başkan mı????

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title