Haberler

Hacıosmanoğlu: Kasti Hakem Hatası Görürsem Takımı Sahadan Çekeceğim

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında kendi aleyhlerine kasti hakem hatası yaşanması durumunda takımı sahadan çekme kararı aldı.

Süper Lig'in 19. haftasında cumartesi günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok zorlu bir maça çıkacak olan Trabzonspor çok radikal bir karar aldı. Bordo-Mavililer, mücadelede kendi aleyhlerine kasti hakem hatası yaşanması durumunda, takımı sahadan çekme kararı aldı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dev maça iki gün kala aldıkları kararı açıkladı. Hacıosmanoğlu, "Bu sene hakemler yüzünden 15 puan kaybettik. Resmen 15 puanımız çalındı. Fenerbahçe maçında çok kararlıyım. TFF Başkanı ve MHK Başkanı ile de çok açık şekilde konuştum ve bu kararımı onlara da söyledim. Maç esnasında bir tane kasti hakem hatası görürsem, takımı sahadan çekeceğim" ifadesini kullandı.

"TRABZON KİMSEYE YEM OLMAZ!"

İbrahim Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: "Kasti bir hakem hatasıyla yenilmektense hükmen mağlubiyet almayı tercih ederim. Trabzonspor çok büyük bir camiadır kimseye yem olmaz. Bu kadar para harcadık, çok iyi bir kadro kurduk, önümüze büyük hedefler koyduk. Birkaç hakem yüzünden bu hakkımızı kimseye yedirmeyiz. TFF Başkanı, MHK Başkanı... Hepsinin haberi var. Kararımı uygulamakta çok kararlıyım."

"AYRIMCILIK ORTADA"

"Halen hak mahrumiyeti cezam var. Bu nedenle maçı izlemeyeceğim. Ceza verdiklerinde itiraz edebilirdim ve ceza da büyük ihtimalle düşerdi. Ama ben savunma bile yapmadım, savunma yapmaya gerek görmedim. Trabzonspor da bu ülkenin takımı ama federasyon ve hakemlerin yaptığı ayrımcılık da ortada."

TEKNİK EKİBE BİLDİRİLECEK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takıma destek olmak için bu sabah Trabzon'a gitti. Başkan'ın bu kararını teknik ekip ve oyunculara da ileteceği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun, tesislerde yapacağı konuşmada, "Çıkın cesurca oynayın. Alın terinizin gasp edilmesine izin vermeyeceğiz. Çok kararlıyız" ifadelerini kullanacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (160)

HakanMobil-IOS:

Helal başkan bu şikecilerle ancak sen başadebilirsin

16
19
yanıtYanıtla
sivasliMobil-ANDROID:

Ne oldu yemedimi çamura başladın şimdiden

18
9
yanıtYanıtla
):

EVET BENCE DE CANIM KARDEŞİM BENİM İLK GOLÜ YİYİNCE KAÇ HEMEN. . HATTA DUR ORALARDA BİKAÇ KİŞİYEDE SATAŞ KAÇARKEN HİÇOLMAZSA Bİ BAHANEN OLURRR. .

13
13
yanıtYanıtla
herbıjı:

rahat ol. fenerbahçe sızın gıbı degil.

16
6
yanıtYanıtla
hakkikat Mobil-ANDROID:

it Urur kervan yurur .ne yapacaklarini sasirdilar Allah kimseyi sasirtmasin yazik Tr halkina uzuluyorum gercekten ama laik olduklari birbaskan secmisler kendilerine ?

10
11
yanıtYanıtla
keko:

yenilgiye kılıf hazır

14
7
yanıtYanıtla
GS:

ADAMIN DİBİSİN HACIOSMAOĞLU. .

10
11
yanıtYanıtla
OFLUMobil-ANDROID:

ALLAHA ŞÜKÜLER OLSUN TRABZONLUYUZ OFLUYUZ BIZIM KESTIGIMIZ RAJONUN USTUNE RAJON OLMAZ...

4
16
yanıtYanıtla
trabzonsporlumobilWeb@haberler.com:

Fenere tarih yazacaz görürsünuz

10
10
yanıtYanıtla
kaynarcali54Mobil-ANDROID:

tamam fazla atmiyacaz aglama

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title