Haberler

Hacılar Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Hacılar Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu (TFSF) tarafından "4 mevsim Hacılar" konulu ulusal fotoğraf yarışması düzenlendi.

Hacılar Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu (TFSF) tarafından "4 mevsim Hacılar" konulu ulusal fotoğraf yarışması düzenlendi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Kültür Evi'nde düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, geçen yıl ilkini düzenledikleri fotoğraf yarışmasının bu yıl ikincisini gerçekleştireceklerini söyledi.

Fotoğraf sanatını sevdirmek, Hacılar ve Erciyes Dağı'ndaki doğayı vizörden görerek farklı bakış açısı kazandırmak istediklerini belirten Ekici, Erciyes ve ilçedeki doğayı konu alan her türlü fotoğrafla yarışmaya başvurulabileceğini ifade etti.

Yarışmaya katılımın 3 Nisan 2015'te sona ereceğini kaydeden Ekici, "Sonuçlar 13 Nisan 2015 tarihinde Hacılar Belediyesi ile TFSF internet sitesinden yayınlanacak. Dereceye giren fotoğraflardan birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye de 2 bin lira ödül verilecek. Sergilenmeye layık görülen 100 fotoğrafa da 25'er lira verilecek" diye konuştu.

Yarışmacıların renkli veya siyah beyaz en fazla 4 fotoğrafla katılabileceklerini dile getiren Ekici, yarışma sonunda sunulan fotoğrafların kitap halinde bastırılacağını ifade etti.

Ekici, yarışmayla ilgili detaylar ve başvuru formuna Hacılar Belediyesinin internet sitesinden ulaşılabileceğini belirtti. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Doğan Erciyes Türkiye Hacılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title