Haberler

Hacıeyüpoğlu: Artık Muhalefet de AK Parti'yi Alkışlıyor

Serdivan Mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Ekranlarda izlediğimiz gibi; AK Parti’yi artık muhalefet partileri de alkışlıyor.

Serdivan Mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "Ekranlarda izlediğimiz gibi; AK Parti'yi artık muhalefet partileri de alkışlıyor. Çünkü alkışlamaktan başka ellerinden bir şey gelmiyor" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmaları kapsamında Serdivan'da muhtarlar ile bir araya geldi. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ve Bilgehan Doğru'nun da yer aldığı programda konuşan Recep Hacıeyüpoğlu, yeni Türkiye ideali için tüm hızıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Hacıeyüpoğlu, "Yükselen demokrasisi ve büyüyen ekonomisiyle artık yeni bir Türkiye'den söz ediyoruz. Eski Türkiye'ye dair her şey geride kaldı. Birileri Türkiye eski istikrarsız günlerine dönsün, belirlenen çekirdek alan dışına çıkamasın diye ümit ediyor olabilir. Ancak biz milletvekili adayı arkadaşlarımızla, teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla yeni Türkiye'ye inandık. Yeni Sakarya'yı da bu anlayış ve kararlılıkla inşa edeceğiz" diye konuştu.

Recep Hacıeyüpoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "AK Parti 13 yıllık iktidarı süresince hayata geçirilebilecek tüm reformları gerçekleştirmiş bir harekettir. Bugün sağlıkta, savunma sanayisinde, eğitimde, enerji altyapısında ve diğer tüm alanlarda ülkemizin geldiği konum ortadadır. Ekranlarda izlediğimiz gibi; AK Parti'yi artık muhalefet partileri de alkışlıyor. Çünkü alkışlamaktan başka ellerinden bir şey gelmiyor." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Hacıeyüpoğlu Ak Parti Serdivan Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title