Haberler

Hacıbektaş Şiir ve Öykü Yarışması Sonuçlandı

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde 16-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 52. Ulusal 26. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen kısa öykü ve şiir yarışması sonuçları açıklandı.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 16-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 52. Ulusal 26. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen kısa öykü ve şiir yarışması sonuçları açıklandı.

Hacıbektaş Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçici kurul öykü yarışmasında Tayfun Ak'ın kaleme aldığı 'Eylem' isimli öyküsü birinciliğe layık görürken Mustafa Aydoğan'ın yazdığı 'Garibin Ölüsü Yiğit Olur' isimli öykü ikinci ve Hülya Senday Özdamar'ın 'Oçılgın Gün Doğumu' isimli eseri de üçüncülüğe layık görüldü. Jüri ayrıca serbest vezin şiir dalında da Nihat Malkoç'un 'Kadın Okursa' isimli şiirini birinciliğe layık olarak belirlerken, Ömriye Karataş'ın 'Mistik Bir Yalnızlık Potresi' isimli şiirini ikinci ve Hatice Altunay'ın 'Kadın' isimli eserini de üçüncülük ödülüne layık gördü. Hece vezni şiir yarışmasında da 'Kadın Aydınlığı' isimli eseri ile Sabri Yücel birincilik sahibi olurken, Telli Gölpek 'Okutmadılar' isimli şiiri ile ikinci ve Nedim Uçar 'Okutmadılar' isimli çalışması ile üçüncü oldu.

Öykü ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri, 16 Ağustos'ta törenle verilecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacıbektaş Nevşehir Aydoğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title