Haberler

Hacı Sabancı'nın, Özge Ulusoy'a Yaptığı Evlenme Teklifi Pahalıya Patladı

Güncelleme:

İş adamı Hacı Sabancı, bir süredir beraber olduğu Özge Ulusoy'a 115 bin dolar değerindeki yüzükle evlilik teklifinde bulundu.

Hacı Sabancı, manken sevgilisi Özge Ulusoy'a bir jest daha yaptı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyelerle adından söz ettiren hatta geçen doğum gününde kolye alan genç iş adamı, bu sefer değeri 100 bin doları geçen pırlanta yüzük aldı.

SERVET DEĞERİNDE TEK TAŞ

Kapalıçarşı'dan 100 bin dolara 5 karat saf pırlanta alan iş adamının bunu yüzük haline getirmek için ise 15 bin dolar verdiği iddia edildi.

ÖZGE ULUSOY 'EVET' DEDİ

Aldığı bu yüzükle Ulusoy'a evlenme teklifi ettiği de öğrenilen Sabancı, 'Evet' yanıtını aldı.
Yeni yılı Amerika'da karşılayan sevgililerden Ulusoy'un bu romantik jest karşısında oldukça mutlu olduğu söylendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

hacı sabancı özge ulusoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

zeynep:

ah be hacım şükret ki sabancısın yoksa bu kız sana bakarmı

27
1
yanıtYanıtla
sea:

hacı, tadında bırak bence

18
0
yanıtYanıtla
hacı fışfış:

Bırakın Allah aşkına böyle haberleri.Siz yazdıkça bunlar kendini bir şey sanıyor.Reziller.

14
1
yanıtYanıtla
HakanMobil-IOS:

Bütün israflarin hesabı ahirette sorulacak. Harcayın bakalım

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sağlam yere kapağa atmış

12
0
yanıtYanıtla
Sevda:

Bu dünya sizlere güzel. Yaşayın bakalım. Allah büyüktür.

11
1
yanıtYanıtla
CCC:

ABİ ÇEKEMEYENLER ŞURAYA YORUM YAZMASIN LÜTFEN

2
9
yanıtYanıtla
Sinan birdenMobil-IOS:

Nezaman kazanmış parayı bu adam. Mirascılar. Birgün adam gibi çalışırsa görür harcamayı

11
0
yanıtYanıtla
verder verememMobil-ANDROID:

valla erkeğim o yüzüğü bizim kople koğuş evet der haha valla tipin bildiğin bakkal Hacı Bakkal göbeğe bak

9
0
yanıtYanıtla
hehe:

şimdi para hacıda hocada zati

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title