Haberler

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy Ferrari'yle Kahvaltıya Gitti

Güncelleme:

Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, önceki gün Karaköy'de kahvaltıdaydı. Mekana Sabancı'nın kırmızı Ferrari'siyle giden ikili, ilgi odağı oldu.

Hacı Sabancı ve sevgilisi Özge Ulusoy, pazar günü güneşli havayı fırsat bilip soluğu Karaköy'de aldı. İkili, baş başa kahvaltı için öğleye doğru Namlı Gurme'ye girdi. Geleneksel Türk mutfağı lezzetlerinden oluşan bir sofra donatan Sabancı ve Ulusoy, kahvaltı keyfi yaptı.

KİMSE GÖZÜNÜ ALAMADI

Sabancı, mekan çıkışı kapıya park ettiği Ferrari'sinin etrafında dolaşarak otomobili kontrol etti. Sevgililer, bu kısa kontrolün ardından oradan ayrıldı. Araç, görüntüsü ve yüksek motor sesi nedeniyle ilgi odağı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hacı Sabancı Özge Ulusoy Karaköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

isimsiz:

Allah çok büyük. . o kadar sıkıntıdayımki şuan eşimin ilaçlarını alamıyorum. . araba falan hiç bişey istemiyorum. . kıskanmıyorumda bunları. . .

25
0
yanıtYanıtla
MUSALLAT TAŞI:

BU DÜNYA KİME KALMIŞ HESAB GÜNÜ YAKINDIR.

17
1
yanıtYanıtla
HALA AYNI KAFA:

para olmazsa bu kadin bu adama bakar mi milletin parasiyla ferrariye bin hayatinizi yasayin halkta açliktan ölsün sonra neden sabanci suikasti olmus diye agliyor millet bir de bunlarin arkasinda duruyorsunuz 3 kurusa çalistiriyorlar halki

14
2
yanıtYanıtla
esnaf:

boş konuşma dostum üç kuruşa diyosunda yatırımlarını yurt dışına yapsa ne diyebileceksin adamlar en azından 3 kuruşta 5 kuruşta olsa milletine kazandırıyo o parayı. . sende kazandırda 2 kuruş kazandır milletine

yanıt3
yanıt1
HALA AYNI KAFA:

he he milletine kazandiriyor daha ne demek istedigimi anlamamis gelmis bir de cevap yazmis

yanıt0
yanıt0
osman gazi:

tipe bak les ayi yavrusu gibi senin paran olsa kime ne sanki haciymis. . . sahte gayri türkler zamaninda osmanliyi yiktiniz malari ele gecirdiniz. . . oh yiyin bakalim öbür tarafta nasil hesab vereceksiniz

5
3
yanıtYanıtla
amigo Mobil-ANDROID:

sen şahine doğana bin onlar geniş buna nasıl sığdınlaaa dana

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ikisinede gıcık gidiyorum. şımarıklar. emeksız kazancın mıras yediler.

5
0
yanıtYanıtla
kral manyakMobil-ANDROID:

hayat bunlara guzel bi gunde bize ismarla haci

4
0
yanıtYanıtla
düşünceler:

hiç yakışmıyorlar. .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title