Haberler

Hacı Bektaş Veli Derneği ve Vakfından MHP'ye Nezaket Ziyareti

Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’yi ziyaret etti.

Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, son dönemlerde yaşanan olaylar ile ilgili herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiğini belirtti.

Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin, son dönemlerde yaşanan olaylar ile ilgili üzüntü duyduklarını belirterek " acaba yine biri bizleri kullanıyor mu diye düşünüyor ve bunu engelleyecek olanlar da ilgili siyasi kuruşlarının bölgelerindeki temsilcileridir ben bu konular da sizlerin hassasiyetlerini biliyorum" dedi.

MHP İL BAŞKANI METE EKE " HERKES BİRBİRİNE SAYGI GÖSTERMELİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşma da " Siz, biz hepimiz Türkiye'yiz ve bu milletin huzurlu yaşaması için elinden gelen gayreti göstermek mecburiyetindeyiz. Siz sivil toplum kuruluşu olarak, biz siyasi parti olarak yaşadığımız bir 12 Eylül manzarası vardır. Türkiye de 12 Eylül unutulmamalıdır, çünkü kardeşin kardeşe zulüm ettiği bir dönemin adıdır 12 Eylül ve bu tarih Türkiye'nin tarihe kara bir leke olarak düştü. Yine Emperyalist ve provokatif güçler benzeri şeyleri yapmaya başladı.

Biz bu filmi bizatihi yaşayarak seyrettik, bu sebeple üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz zira huzur hepimize lazım.

İl Başkanı Eke " Yaşanan bu olaylara alet olan genç cahiller olabilir, mesele onları uyara bilmektir, nedir kardeşim bölüşemediğiniz, Deniz Gezmişi anmak istiyorlar, anacaktır onların idealidir, öteki de Mustafa Pehlivanoğlunu anıyor oda anacaktır, herkes birbirine saygı duymalıdır, netice olarak biz Kayserinin ve Türkiye'nin huzurunun bozulmamasından yanayız, bu konu da üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Feyzullah Keskin Hacıbektaş Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title