Haberler

Hacettepelilerden Yaşar'a Teşekkür Plaketi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Gençlik Derneği üyelerini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Gençlik Derneği üyelerini makamında ağırladı.

Derneğin başkanı Yılma Gümüş Yaşar'a Sosyal Hizmet 1'inci Ulusal Yaz Kampına verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Yaşar'ın destekleri sayesinde yaz kampını gerçekleştirdiklerini belirten Gümüş, "Bizi kırmayıp kampımıza destek verdiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına size çok teşekkür ediyorum. Gençlere destek oluyorsunuz. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa" dedi.

EĞİTİM SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİ

Yaşar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlere ve kadınlara çok önem verdiklerine vurgu yaptı. Gençleri ve kadınları dışlayan bir toplumda demokrasiden söz edilemeyeceğini belirten Yaşar, şöyle konuştu: "80 öncesi gençlerin daha çok haksızlık karşısında sesi çıkıyordu. Şimdi gençlerin fikri sorulmuyor. Herkes kendisine göre bir sistem oluşturma peşinde. Her gelen bakan kendine göre bir eğitim sistemi oluşturuyor. Bundan mağdur olan gençler oluyor. Gelişmiş ülkelerdeki eğitim sistemini kendi eğitim sistemimize entegre etmeliyiz. Bu şekilde hareket etmediğimiz sürece daha çok sıkıntı çekeriz."

"İDDİA EDİYORUM; EN TEMİZ DEVLET OKULLARI YENİMAHALLE'DE"

En temiz okulların Yenimahalle'de olduğunun altını çizen Başkan Yaşar, Yenimahalle'de devlet okullarına yaptıkları hizmetlerden bahsederek, "Belediye olarak devlet okullarımıza elimizden gelen her yardımı yapıyoruz. Hizmette sınır tanımıyoruz. Çalışmalarımızın neticesinde iddia ediyorum, en temiz okullar Yenimahalle'de" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacettepe Üniversitesi Yenimahalle Fethi Yaşar Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title