Haberler

Hacettepe'de 4 Golle Gelen Sevinç

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk maçında sahasında Hatayspor'u 4-2 yenen Hacettepe'de alınan 3 puanın sevincini yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk maçında sahasında Hatayspor'u 4-2 yenen Hacettepe'de alınan 3 puanın sevincini yaşanıyor.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yaptığı açıklamada, karşılaşmada iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu, bunu da maçın geneline yaydıklarını ifade etti.

Galibiyeti camiaya ve başkana hediye eden Kaplan, "Oyuncularımı güzel oyunları ve galibiyetleri için kutluyorum. Lige dört gol ve üç puanla başlamak bizi mutlu etti" dedi.

Mustafa Kaplan, genç, dinamik ve genç bir takıma sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Maçın geneline baktığımızda iyi oynadık. Kontra ataklarda iyi pozisyonlar bulduk. Önümüzdeki günlerde takımımızın daha iyi olacağını söyleyebilirim. Ama bu takıma sabredilmesi gerekiyor. Yaş ortalamamız çok düşük. Sabırla maçları ve bu oyuncuları kazanacağız."

-Ümraniyespor maçı

Ligde gelecek hafta Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Kaplan, başkente puanla dönmek istediklerini söyledi.

Rakiplerinin lige şampiyonluk hedefiyle girdiğini anlatan Kaplan, "Kadrolarını geçen seneye göre güçlendirdiler. Ama bizim için fark etmez. Güzel oyunumuzu tekrarlayarak, puan ya da puanlarla Ankara'ya dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kaplan Hatayspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title