Haberler

Hacca Gidecek Olan Bayan Gökçek'ten Cami Açılışında Gözyaşı

Güncelleme:

Ankara'da Şehitler Camisi'nin açılışına katılan Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, "Yarın da Hacca gideceğim. Onun da heyecanı var içimde." dedi.

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde temeli 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı törenle atılan Şehitler Camisi açıldı. Açılış töreninde duygulanıp ağlayan Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, "Burada gözyaşı dökmemek mümkün değil. Onun da heyecanı var içimde" dedi.

MEVLİT OKUTULDU

Kazan'daki Şehitler Camisi'nin dün akşam yapılan açılış törenine, Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eşi Meral Ertürk, İstanbul Fatih Cami imamı Hafız Osman Şahin, Kocatepe Cami vaizi İsmail Coşar ve çok sayıda kişi katıldı. Açılışta, temel atma törenine katılan merhum Muradiye Vakfı kurucusu, emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu anısına mevlit okutuldu.

"YARIN DA HACCA GİDECEĞİM"

Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nden getirilen Hz. Muhammed'e ait Sakal-ı Şerif'i görmek için sıraya giren Nevin Gökçek, duygulanıp ağladı. Açılışın ardından açıklama Nevin Gökçek, "Şehitler Camisi açılışı ve Rahmetli Rıza Çöllüoğlu hocamız için mevlit okutulması gibi iki önemli olay için buradayım. Gözyaşı dökmemek mümkün değil. Okunan dualar, ilahiler insanı kamçılıyor, duygularını yüzeye çıkartıyor. Yarın da Hacca gideceğim. Onun da heyecanı var içimde" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lokman Ertürk Melih Gökçek Nevin Gökçek Politika Güncel Haberler

title