Haberler

Habur'da 6 PKK'lı Teslim Oldu

Güncelleme:

PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından kaçan 6 örgüt üyesi, Habur Sınır Kapısı'na gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak Valiliği, Pkk'nın Kuzey Irak'taki kamplarından kaçan 6 örgüt üyesinin Habur Sınır Kapısı'na gelerek güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

VALİLİK AÇIKLADI

Şırnak Valiliği, bugün örgüt içinde faaliyet yürüten 6 PKK'lının bugün örgütten kaçarak Habur Sınır Kapısı Emniyet Amirliği'ne teslim olduğunu açıkladı.

"TOPLAM 242 KİŞİ TESLİM OLDU"

Açıklamada, "Böylelikle 21.03.2013 - 10.08.2014 tarihleri arasında PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçarak Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliği'ne teslim olan şahısların sayısı toplamda 242 kişiye ulaşmıştır. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Habur Sınır Kapısı Şırnak Valiliği Irak Pkk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Kürdistanl:

Korkaklar işidten korkuyorsunuz şimdi her şeyi anlıyorum kahraman türk askerine pusu atmak kolay gidin savaşsanıza lan şerefsizler dağ fareleri

32
20
yanıtYanıtla
erol uysal:

Ya neden geliyorsunuz , kötü örnek oluyorsunuz.Bu sitede size o kadar övgüler yazıyorlar mahçup etmeyin adamları Irkımız böyle ırkımız şöyle, bak elleri boşa çıkacak böyle olursa. ayıp ayıp

18
5
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

kuzey iraktan kacma sebebi ISID pkk,pesmerge,ypg,birlestiler ve yine bas edemediler VAYYYYYY BE NEYMIS BU ISID BEEEE.. simdide abd abileri yardimina geldi guya bunlar kuzey iraka kurdistan kuracaklar hahahahah lan isid sizin dediginiz kurdistanin yarimini bir haftada aldi :)

5
9
yanıtYanıtla
doktor:

hayırlısı

12
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Zararin neresinden dönersen kardir. Catlatin bu topraklar üzerinde planlar kuranlara. Türk Kürt''ten ayrilirsa ne Türk kalir ne Kürt!

9
4
yanıtYanıtla
HASAN ABİ:

Işıd tan kaçan kahraman PKK lı teröristler al birini vur ötekine cani soysuzların

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title